solunar + -

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

solunar + -

Mesaj de bebe13 » 20 Mar 2009, 01:09

deschid acest topic in ideea ca i-mi ve-ti da anumite informatii pe care eu (uni dintre noi) nu le detin
spre exemplu eu daca vreau sa merg la pescuit nu ma uit niciodata la solunar ma uit la vreme si gata
asa fac si cu prieteni mei daca i-mi zice unu "ba vezi ca am luat pastrama maine mergem la peste" nu comentez si ma conformez
dar am auzit ca trebe sa ti cont si de solunar pe toate siturile de pescuit ti se recomanda sa urmaresti solunarul
eu stiam ca daca se schimba presiunea pestele nu colaboreaza dar nici de asta nu am tinut cont pentru ca daca ti-ai programat sa mergi la peste
spre ex:Sambata si te pregatesti de Miercuri si solunarul nu este bun dar te ajuta vremea si nu te duci i-ti vine sa-ti bagi un bat in ...ie

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 20 Mar 2009, 01:14

lasa solunarul , mergi de cate ori ai ocazia si o sa vezi ca pestii papa 8)

bebe13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bebe13 » 20 Mar 2009, 01:33

asta era ideea ,eu nu cred dar poate sunt nascut mai devreme ,vroiam sa stiu cine a avut rezultate cu acest sistem

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Mar 2009, 07:04

fara sa fiu modest am avut rezultate bune (citeste marete/extraordinare)mergand la pescuit indiferent de solunar, presiune, zodiac, alinierea galaxiilor sau alte motive...
pe de alta parte am observat ca in zilele in care am stat acasa nu am prins nimic. :wink:
merg la pescuit fix cand am o fereastra de timp si nu stiu cum sa combin, muncile, sotia, obligatiile si intre toat sa strecor pescuitul, imi cam iese o data/sapt.

Cred ca poate dupa 60 de ani cand barometrul propriu o sa se ridice tot mai rar si anemic , vom incepesa ne uitam la solunar , presiune..sfaturile soatei....etc :D

asa ca, bebe 13 go fishing! ai altele de rezolvat inainte de solunar ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Lucius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucius » 20 Mar 2009, 09:46

Timp de cativa ani am consultat solunarul, mergeam la peste indiferent ce sanse imi dadea ,reusita partidelor nu prea era in concordanta cu prezicerile solunarului. Am mai avut si alte teorii cu temperatura, presiune atmosferica, zii cu soare/innorat, fazele lunii, cind credeam ca am dat de "reteta" la o anumita specie, domnii pesti ma fentau si faceu invers asteptarilor mele.
Am tras o singura concluzie: Cand pot ma duc la peste.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Mar 2009, 13:54

Am mai spus-o :
Daca crezi in horoscop,poti sa crezi si in solunar !
:wink:

Fir intins !...tuturor. :wink:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Mar 2009, 14:06

corect! ma uit din curiozitate la solunar cand merg la pescuit, dar n-am vazut sa aiba vreo relevanta. am prins bine cand nu-mi dadea sanse si am pierdut timpul de multe ori cand arata excelent.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Mar 2009, 18:37

Conteaza si solunara, dar alaturi de ceilalti factori implicati. Depinde de cine e facuta si cat de corect. Daca restul factorilor sunt ok, atunci poti avea surprize placute. Chiar si neplacute, pentru ca nu e o garantie a succesului. Vorbim de pesti rapitori, cred ca fazele lunii (in special) au totusi o influenta in "apetitul" acestora. Lucru probat de cateva ori, dar nu cu pretentia de a deveni regula sau lege, pentru ca vorbim de o multitudine de factori.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Mar 2009, 21:31

tot timpul se-ntimpla sa fiu la lucru cand solunarul arata o zi prielnica pescuitului, sau ma prindea facnd alte lucruri, sau chiar sa fiu la pesti si sa nu prind nimica!
parere:profita de timpul liber si dute la pesti, chiar daca astrele prezic o zi naspa, fara rost sau fara activitate!timpul e pretios si cand e vorba de pesti niciodata indeajuns, succes, si lasa solunarul pentru cine crede in planeta jupiter si pluto!
8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Mar 2009, 22:05

Daca crezi in horoscop,poti sa crezi si in solunar !
lasa solunarul pentru cine crede in planeta jupiter si pluto!
Ma abtin de la alte comentarii. Va las.

Scrie răspuns