Pestisori vii momeala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pestisori vii momeala
N-ash vrea sa radetzi de mine dar ash fi tare curios sa aflu de unde va procuratzi voi peshtishorii vii momeala pentru rapitor?
Ii cumparatzi din bazar sau datzi la viermushi pana umpletzi o galeata intreaga?
De asemenea nu shtiu (deshi am rasfoit un pic articolele din lege) daca e legal sa ma duc cu crasnicul sa prind pesti avand permis de pescuit pt. pescar amator.
Tare bine ar fi sa ma lumineze cineva.
Claudiu.
Ii cumparatzi din bazar sau datzi la viermushi pana umpletzi o galeata intreaga?
De asemenea nu shtiu (deshi am rasfoit un pic articolele din lege) daca e legal sa ma duc cu crasnicul sa prind pesti avand permis de pescuit pt. pescar amator.
Tare bine ar fi sa ma lumineze cineva.
Claudiu.
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai
))

- ravenheart
- veteran
eu dau la viermusi, dar nu pana umplu o galeata, ci tin vreo 3-4 si cand imi mai trebuie mai prin iar 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Eu am vazut la altzii, stateau pe scaunel cu doua lansete in fatza shi o galeata de carashei/obletzi alaturi.
Mi s-a parut foarte comod.
Nu e intotdeauna de success metoda sa dai la viermushi shi sa tzi-i prinzi singur. Daca prinzi rishti ca unii sa fie prea mari sau prea mici.. ca sa nu mai spun ca sunt zile cand nu se prind de nici o culoare.
Nush cum am facut dar nu am intrebat niciodata: "bai nene zi shi mie de unde ai galeata asta de peshtishori?".
Banui ca au fost prinshi cu crasnicul de aia intrebam daca e legal sa pescuieshti cu crasnicul avand permis.
Claudiu.
Mi s-a parut foarte comod.
Nu e intotdeauna de success metoda sa dai la viermushi shi sa tzi-i prinzi singur. Daca prinzi rishti ca unii sa fie prea mari sau prea mici.. ca sa nu mai spun ca sunt zile cand nu se prind de nici o culoare.
Nush cum am facut dar nu am intrebat niciodata: "bai nene zi shi mie de unde ai galeata asta de peshtishori?".
Banui ca au fost prinshi cu crasnicul de aia intrebam daca e legal sa pescuieshti cu crasnicul avand permis.
Claudiu.
Nu conteaza ce mashina ai, conteaza ce lanseta ai
))

-
- utilizator nou
-
- senior
- ravenheart
- veteran
-
- utilizator nou
Eu am descris metda mea de a-mi procura pestisorii vii: http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=1&id=41N-ash vrea sa radetzi de mine dar ash fi tare curios sa aflu de unde va procuratzi voi peshtishorii vii momeala pentru rapitor?
Mai comod insa e sa-i cumperi de la cei care trag cu crisnicele pe Bahlui; ii gasesti de regula vinerea si simbata ... pentru ca si ei vor sa vinda pestisorii pescarilor.
Crisnicul cu latura de max 1 metru (se numeste halau) este permis pentru prinderea pestisorilor vii pentru momeala. De fapt pe Bahlui este permis orice ... deoarece Bahluiul nu este considerat a avea importanta pentru pescuit. Altfel spus, cred ca nu te astepti sa se controleze respectarea legii pe o apa pentru care CNAFP nici nu incheie contract de exploatare durabila..De asemenea nu shtiu (deshi am rasfoit un pic articolele din lege) daca e legal sa ma duc cu crasnicul sa prind pesti avand permis de pescuit pt. pescar amator.
A2.H5051100 si A2.H5059100 pe www.arw.ro.
E legal.
E legal.