Cum poti scapa de vidra?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rine fara sa te superi... , Eu cred ca daca ar veni vidrele la balta TA si ar face ravagii printre pestii TAI ai fi de alta parere.... nu zic ca trebuie omorati, nici nu am zis asa ceva, indiferent ca sunt ocrotiti de lege, sau nu, dar daca nu vor sa pleaca de bunavoie (si sigur nu vor, pana gasesc hrana suficienta cu usurinta) trebuie gasit solutii ptr capturarea si indepartarea lor... sunt ONG uri care se implica si rezolva. Indiferent ca ai o crescatorie de pesti sau doar un iaz ptr hobby cand zilnic vezi cozi si cadavre de pesti pe mal sau plutind in apa incerci sa faci tot posibilul .......
Paste fericit tuturor !
Paste fericit tuturor !
nu ma supar si nici nu vreau sa suparkzoli scrie:Rine fara sa te superi... , Eu cred ca daca ar veni vidrele la balta TA si ar face ravagii printre pestii TAI ai fi de alta parere.... nu zic ca trebuie omorati, nici nu am zis asa ceva, indiferent ca sunt ocrotiti de lege, sau nu, dar daca nu vor sa pleaca de bunavoie (si sigur nu vor, pana gasesc hrana suficienta cu usurinta) trebuie gasit solutii ptr capturarea si indepartarea lor... sunt ONG uri care se implica si rezolva. Indiferent ca ai o crescatorie de pesti sau doar un iaz ptr hobby cand zilnic vezi cozi si cadavre de pesti pe mal sau plutind in apa incerci sa faci tot posibilul .......
Paste fericit tuturor !

PASTE FERICIT la toti !
@rine
Daca era vorba de omorat, nu mai deschideam topicul, cu siguranta s-ar fi gasit o metoda.
Scuzele le accept, dar dupa ultima ta postare, ma indoiesc ca sunt sincere.
Trebuie sa accepti si tu faptul ca ea nu e binevenita acolo. Omul a investit niste bani, destul de multi pana a amenajat acele balti cat decat. Am mai spus, omul a facut acele balti pe un teren pe care nu era nimic, deci vidra nu era acolo. Poate pleca pe apele in care a supravietuit inainte.
Consider ca acest topic nu isi mai are rostul. Cam ce a fost de spus s-a spus, si discutia a degenerat suficient. Din punctul meu de vedere se poate inchide topicul
Numai bine, si sarbatori fericite!
Daca era vorba de omorat, nu mai deschideam topicul, cu siguranta s-ar fi gasit o metoda.
Scuzele le accept, dar dupa ultima ta postare, ma indoiesc ca sunt sincere.
Trebuie sa accepti si tu faptul ca ea nu e binevenita acolo. Omul a investit niste bani, destul de multi pana a amenajat acele balti cat decat. Am mai spus, omul a facut acele balti pe un teren pe care nu era nimic, deci vidra nu era acolo. Poate pleca pe apele in care a supravietuit inainte.
Consider ca acest topic nu isi mai are rostul. Cam ce a fost de spus s-a spus, si discutia a degenerat suficient. Din punctul meu de vedere se poate inchide topicul
Numai bine, si sarbatori fericite!
Re: Cum poti scapa de vidra?
cu vidrele sper ca s-a rezolvat, dar acum am problema care a ajuns sa ma dispere: furnicile
Cum pot scapa de ele pe termen mediu/lung? Am incercat cu spray, prafuri dar fara rezultae de lunga durata
Cum pot scapa de ele pe termen mediu/lung? Am incercat cu spray, prafuri dar fara rezultae de lunga durata
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Eu am incercat si nu am reusit sa scap de ele nici cum, ani la rand am dat cu prafuri cu sprayuri ba chiar am chemat si cei de la "deratizare"... la sfatul unui cunostinte am pus o lingurita de zahar pe care au dus in cuibul lor, asta era prin vara si de atunci inca nu am vazut, sunt acolo bine mersi, la suprafata nu apar, pe mine nu ma deranjeaza... si am incercat cu "n" de chimicale fara efect... le-am dat "de mancare" si m-au lasat in "pace"...luci_t scrie:cu vidrele sper ca s-a rezolvat, dar acum am problema care a ajuns sa ma dispere: furnicile
-
- utilizator constant
de mult nu am mai ras singur asa
sfat pentru cei cu vidrele......povestiti sotiilor,prietenelor cat costa si cum arata un guler sau o caciula de vidra si suta la suta treaba e rezolvata,chiar si la baltile vecine ,daca vor sa-si faca haina de blana,vidre sa fie
cat despre cartite, e grele rau,fara chimicale nu poti scapa de ele si afurisitele fac deranj mare....mai ales in gradina

sfat pentru cei cu vidrele......povestiti sotiilor,prietenelor cat costa si cum arata un guler sau o caciula de vidra si suta la suta treaba e rezolvata,chiar si la baltile vecine ,daca vor sa-si faca haina de blana,vidre sa fie

cat despre cartite, e grele rau,fara chimicale nu poti scapa de ele si afurisitele fac deranj mare....mai ales in gradina

Am un priten care are o balta in lunca Nejlovului si s-a procopsit acum un an cu o pereche de asa ceva.La terorizat aproape
o luna.In ficare zi gasea pe maluri resturi de peste,am vazut si eu solzi mari cred de crap cam cat unghia de la degetul
mare.A incercat si el multe metode pana cand a luat legatura cu un vanator f. experientat care ia imprumutat doi caini
din aceia pt.vanatoare la rate care intra si in apa (nu stiu rasa,nu ma pricep).Dupa doua nopti de razboi caini-vidre acestea
s-au mutat din nou de unde au venit adica pe Neajlov.Acum lasa urme acolo si cred ca le prieste,ca pe balta nu au mai
aparut.Problema este ca se crede ca s-au inmultit si atunci sa vezi cand or da iama la ,,stana''.
Incearca si tu daca ai posibilitate.SUCCES!
o luna.In ficare zi gasea pe maluri resturi de peste,am vazut si eu solzi mari cred de crap cam cat unghia de la degetul
mare.A incercat si el multe metode pana cand a luat legatura cu un vanator f. experientat care ia imprumutat doi caini
din aceia pt.vanatoare la rate care intra si in apa (nu stiu rasa,nu ma pricep).Dupa doua nopti de razboi caini-vidre acestea
s-au mutat din nou de unde au venit adica pe Neajlov.Acum lasa urme acolo si cred ca le prieste,ca pe balta nu au mai
aparut.Problema este ca se crede ca s-au inmultit si atunci sa vezi cand or da iama la ,,stana''.
Incearca si tu daca ai posibilitate.SUCCES!

@ kzoli
multumesc de pont, acum trebuie sa le gasesc gaura de intrare, ca nu-s foarte multe, dar ma dispera cand gaseste fetita cate una si vine si-mi spune ca are "pepe in gura"
multumesc de pont, acum trebuie sa le gasesc gaura de intrare, ca nu-s foarte multe, dar ma dispera cand gaseste fetita cate una si vine si-mi spune ca are "pepe in gura"

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
eu am vz anul trecut pe neajlov 2 vidre foarte mari, foarte frumoase. aveau aproape 1 m ... m-am si speriat initial ca una a plecat in apa chiar de langa mine ...
in alta ordine de idei, unchi miu a scapat de vidra cu gard de sarma bagat in pamant 30 cm + 2 caini. urme a vazut si sapatura dar atat nu a putut intra din cauza cainilor.
in alta ordine de idei, unchi miu a scapat de vidra cu gard de sarma bagat in pamant 30 cm + 2 caini. urme a vazut si sapatura dar atat nu a putut intra din cauza cainilor.
La Sibiu am scapat de VIDRE,au intrat la apa si nu au m-ai esit . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.