spinning la mreana
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- littlefish
- junior
as
asta voiam si eu sa zic
avatu din Delta care probabil o lua la tzigari

Re: mreana la twister
Chiar ieri duminica 13.05 am fost la dunare si am pescuit numai la twister
printre putinii salai pe care i-am prins am luat o mreana de cca 3kg Este
pentru prima oara cand prind asa ceva la artificiale Dupa cum scriu si colegii pescari este intradevar spectaculos drilul acestui peste De mancat asa ceva nu se pune problema pentru ca este blindata de oase doar cineva cu rabdare sau pricepere s-o poata manca
printre putinii salai pe care i-am prins am luat o mreana de cca 3kg Este
pentru prima oara cand prind asa ceva la artificiale Dupa cum scriu si colegii pescari este intradevar spectaculos drilul acestui peste De mancat asa ceva nu se pune problema pentru ca este blindata de oase doar cineva cu rabdare sau pricepere s-o poata manca
Dady scrie:Cei mai multi i-am luat pe o balta linga oras CACACIOASA, prindeam bine salau si strapi dar si ceva bibi. Fiind f aproape de oras era u nloc de 2-3 ore. Dar am luat si pe zona unui deversor unde apa curge numai cind este nevoie, destul de rar, Aici canalul la cca 2-2,5 km se intilneste cu apa Oltului. De regula iarna se refugia mult clean biban important si ceva salau avat , printre mult peste pasnic. Dar voblerul aici a facut multe victime in rindul pestilor asa zisi pasnici. Mrenute, scobari carasi dar nu asa mari ca in cealalta balta. Mreana si scobar am mai luat si pe curs dar caras mai rar cite unul din cind in cind, dar sare si el la bataie.Poate am. mai spus . i se pare ceva f ciudat si de curios se baga sa vada ce e ....si f multi au vazut. Chestia este sa nu recuperezi repede, la recuperare mica atasa. Dar sa sti ca am mai luat si la vob de 3-4 cm. Dar cel mai bine la 2,5 max 2,7mm.
Dady
Ma gandeam ca voblerele astea mici sunt cam usoare....
Pestele l-ai prins la adancimea de actiune a voblerului sau ai lestat cumva sa mearga mai adanc???
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mreana la gratar
Asa-i, am facut file din mreana si am trantit o saramura de am spus ca nu-i adevarat! Intr-adevar este f gustoasa !
Am luat si eu acum vreo saptamana 3 mrene dintre care cea mai mare de 2,5 kg la twister.nu-mi venea sa cred. la vobler inca nu am luat mreana desi sunt convins ca am avut un exemplar la capatul firului dar care s-a dus din pacate. cu sigurantza mreana are instincte de rapitor toata treaba ar sa te afli la momentul potrivit cand are chef sa pape.