eu am dat pe carol anul trecut si era gratis ...asprete scrie:parcul carol-35lei-taxa..daca zici ca te mananca
biban in Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: biban in Bucuresti
nu e inchis pescuit acolo? asa am auzit....ca s-ar fi inchisasprete scrie:parcul carol-35lei-taxa..daca zici ca te mananca
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
sunt si bibani frumosi pe Dambovita, doar ca sunt ceva mai greu de localizat daca nu stii locurile bune dinainteGardos scrie:m-a prins damblaua de 2 saptamani. am fost de vreo 5 ori pe dambovita, la semanatoarea si eroilor. am prins iarba fix cat sa scot o vaca din iarna si vreo 3 bibanei.dupa mine, orice lanseta UL e prea mare pentru ce peste e in dambovita...
in parcul tineretului am fost, nu e permis pescuitul, se mira lumea de parca voiam sa arunc navodul in cristelnita. un singur paznic avea cat de cat habar- cica au populat acum 1 an si asteapta sa creasca. intre timp, afara ninge.
ce facem?

E, nu ma descurajeaza ca nu stiu locurile. Prefer Semnatoarea pentru ca imi este in drum spre birou. Cand fur 3 ore de pescuit inainte de a ajunge la munca, e mare lucru. Daca si prind ceva, cu atat mai bine. Oricum, amaratii aia care dau la obleti - sunt socati ca dau drumul pestilor. Singurul lucru care ma deranjeaza sunt gazele de esapament, dau de langa sosea doar. Dar, na. Win something, lose something...
Gardos, pe unde lucrezi? Si eu am biroul in zona...de fapt chiar intre iesirile de la metrou.
Azi a crescut mult apa, cred ca zilele astea dai mai usor de biban. Eu am prins sub podul de la Sema si la curba, spre Lacu Morii.. aproape de teava aia care iese din Dambovita.
Azi, pe la 9 nu era nimeni pe garla. Cobor acum sa fumez o tigara si mai "studiez" problema, sa vad daca au aparut pscarii.
Azi a crescut mult apa, cred ca zilele astea dai mai usor de biban. Eu am prins sub podul de la Sema si la curba, spre Lacu Morii.. aproape de teava aia care iese din Dambovita.
Azi, pe la 9 nu era nimeni pe garla. Cobor acum sa fumez o tigara si mai "studiez" problema, sa vad daca au aparut pscarii.

eu lucrez in zona iancului, dar stau in drumul taberei. nu stiu cum se face, dar mi se pare mai scurt drumul pe langa dambovita
cred ca daca lucram in cladirea aia de birouri, stateam toata ziua cu fata lipita de geam ca un copil de vitrina cu jucarii
)

cred ca daca lucram in cladirea aia de birouri, stateam toata ziua cu fata lipita de geam ca un copil de vitrina cu jucarii

Azi Dambovita scazuta rau de tot in zona Semanatoarea-Grozavesti, cred ca nu are mai mult de 50-60 cm. Pescarusii faceau spectacol cu obletii ramasi, bibani morti pluteau la suprafata, un sobolan cat o pisica intepenit in buruieni... Dezolanta imagine.
Revin cu cateva poze.
Revin cu cateva poze.
am fost azi de la Semanatoarea pana la Eroilor, apa scazuta si cristalina, am vazut bancuri de obleti dar nici un biban
Am foat si eu in zona Semanatoarea tot sambata, da, bancuri mari de obleti dar bibani nu am vazut. Am incercat si pe Lacu' Morii dupa aia, tot nimic.
Nu inteleg de ce tot modifica nivelul apei pe Dambovita. Vineri era cu jumatate de metru mai mare decat sambata. Si un pic mai tulbure, fix cat trebuie, asa.
Nu inteleg de ce tot modifica nivelul apei pe Dambovita. Vineri era cu jumatate de metru mai mare decat sambata. Si un pic mai tulbure, fix cat trebuie, asa.