Stiuca pe langa Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stiuca pe langa Cluj
Buna, as dori sa fac o iesire la stiuca prin zona Clujului, daca se poate sa imi recomandati un lac..unde chiar se prinde, de preferat c&r. Am inteles ca pe Taga este...dar am fost destul de dezamagit...doar pe Taga Mica am reusit sa pacalesc ceva marlite, in toamna trecuta. Ar mai fi o problema, de barca nu dispun, daca cumva se poate pescui de pe mal ar fi si mai bine.
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Stiuca pe langa Cluj
mai departe de Cluj, dar poti incerca, Sacalaia....

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
MARIUS POPA scrie:mai departe de Cluj, dar poti incerca, Sacalaia....
Eu as incerca mult mai departe daca si vrei sa prinzi
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Cand am spus zona Clujului m-am referit la +/- 80 km..dar nu stiu unde. Sacalaia din cate am inteles, si m-am uitat la discutiile de pe forum este cam mort lacul, din pacate. Ms de raspunsuri
[quote="MarianCj"]Buna, as dori sa fac o iesire la stiuca prin zona Clujului, daca se poate sa imi recomandati un lac..unde chiar se prinde,
Asta cu prinsul e relativa...s-au dat gherle si pe Vladimirescu....
O apa care tine rapitor,inclusiv stiuca,e bratul mort de la Ludus,de linga fabrica de zahar...s-a mai scris pe forum.O gestioneaza un particular,taxa nu-I mare.Rapitor este destul,dar e educat.Balta in sine e frumoasa,cu structure pe mal si in apa.Merita vizitata,chiar daca nu-I pacalesti...
Asta cu prinsul e relativa...s-au dat gherle si pe Vladimirescu....
O apa care tine rapitor,inclusiv stiuca,e bratul mort de la Ludus,de linga fabrica de zahar...s-a mai scris pe forum.O gestioneaza un particular,taxa nu-I mare.Rapitor este destul,dar e educat.Balta in sine e frumoasa,cu structure pe mal si in apa.Merita vizitata,chiar daca nu-I pacalesti...
[img]C:\Users\Mairan\Desktop\ludus.png[/img] de pe partea stanga cum intri in Ludus venind dinspre Cluj, sau cea de pe dreapta?
nici-nici
Intri in Ludus(dinspre Cluj),dupa vreo 100 de metri se face un drum la dreapta(la Lupoaica).Mergi pe ala,in giratoriu faci dreapta,treci Muresul,iar dupa Lidl o faci iar la dreapta.In capatul strazii ar fii capatul baltii.Mai intreaba daca nu esti sigur,e mic Ludusul
Intri in Ludus(dinspre Cluj),dupa vreo 100 de metri se face un drum la dreapta(la Lupoaica).Mergi pe ala,in giratoriu faci dreapta,treci Muresul,iar dupa Lidl o faci iar la dreapta.In capatul strazii ar fii capatul baltii.Mai intreaba daca nu esti sigur,e mic Ludusul
Am gasit, multumesc de informatie!
...Si daca chiar vrei sa prinzi o stiuca ,doua vii pana la Radesti!
Bine ,nu-i obligatoriu sa prinzi ca ai auzit ca pana si pe Vladi ...Insa stiuca este si in general poate fii pacalita
Mai usor ca la Ludus ,din simplu motiv ca este mai multa!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Daca vrei sa mergi la sigur este Metro,Auchan..dar nu-I asa palpitant