Incerc sa fac rost de nr lui Barta.El concesioneaza toate lacurile din zona.shimano scrie:Exact asa am patit si eu ieri, impreuna cu un coleg. A fost prima data cand am mers pe balta asta, nimeni nu mi-a dat explicatii, regulament, etc, doar ne-au luat banii pe bilete (50 ron - cam mult), pt ca mai apoi sa ne invadeze gardienii si sa ne ia si cei doi salai retinuti legal...plus amenintari ca ne confisca betzele, etc. Ar fi mai multe de discutat aici, dar nu vreau sa va plictisesc. Vreau, in schimb, sa fac rost de nr de telefon al administratorului, sau vreun email, sa vorbesc un pic cu el. Cum putem opri hotia asta???grecu scrie:astazi impreuna cu 3 amici am iesit la pescuit pe lacul de la Paingeni . ajungem la bar platim taxa de 50 ron pe zi ca nu se poate plati pe jumate de zi chiar daca am ajuns la ora 13. ajungem pe lac si surpriza : pe partea cu dig unde este fundu pietros si se poate da la salau pescuitul interzis , imediat au aparut paznici cu scandal ca nu avem voie sa pescuim akolo ca daca nu plecam chiama jandarmii si ne confisca betele. Patronul baltii a auzit ca in zona digului s-a prins salau si de frica sa nu ii rarim pestii in lac a interzis pescuitul in zona aia bineinteles cand am platit chitanta nu ne-a zis nimeni nimik mai ales ca a vazut ca mergem la rapitor " cica undeva in bar este afisat regulamentul " de parca eu is obligat cand intru in birtu ala sa citesc toate afisele lipite iar pe bon nu scrie nimik de acest lucru sau macar sa fie pusa o placa pe balta. numa la noi se poate intampla asa ceva ! akolo clar nu mai calc in viata mea. aviz amatorilor!
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
shimano scrie:Exact asa am patit si eu ieri, impreuna cu un coleg. A fost prima data cand am mers pe balta asta, nimeni nu mi-a dat explicatii, regulament, etc, doar ne-au luat banii pe bilete (50 ron - cam mult), pt ca mai apoi sa ne invadeze gardienii si sa ne ia si cei doi salai retinuti legal...plus amenintari ca ne confisca betzele, etc. Ar fi mai multe de discutat aici, dar nu vreau sa va plictisesc. Vreau, in schimb, sa fac rost de nr de telefon al administratorului, sau vreun email, sa vorbesc un pic cu el. Cum putem opri hotia asta???grecu scrie:astazi impreuna cu 3 amici am iesit la pescuit pe lacul de la Paingeni . ajungem la bar platim taxa de 50 ron pe zi ca nu se poate plati pe jumate de zi chiar daca am ajuns la ora 13. ajungem pe lac si surpriza : pe partea cu dig unde este fundu pietros si se poate da la salau pescuitul interzis , imediat au aparut paznici cu scandal ca nu avem voie sa pescuim akolo ca daca nu plecam chiama jandarmii si ne confisca betele. Patronul baltii a auzit ca in zona digului s-a prins salau si de frica sa nu ii rarim pestii in lac a interzis pescuitul in zona aia bineinteles cand am platit chitanta nu ne-a zis nimeni nimik mai ales ca a vazut ca mergem la rapitor " cica undeva in bar este afisat regulamentul " de parca eu is obligat cand intru in birtu ala sa citesc toate afisele lipite iar pe bon nu scrie nimik de acest lucru sau macar sa fie pusa o placa pe balta. numa la noi se poate intampla asa ceva ! akolo clar nu mai calc in viata mea. aviz amatorilor!
Asa cum spunea Grecu ,dumnezeu sa-l odihneasca , cred ca solutia ar fi sa nu ii mai trecem pragul si daca ne coalizam , sa-i boicotam lacurile.
- citizenics
- utilizator constant
- citizenics
- utilizator constant
Muresul, azi dimineata la -11 grade C.
Sarbatori fericite! - tuturor pescarilor de pe Mures.
P.S. in sfarsit am reusit sa adaug si eu o poza.

Sarbatori fericite! - tuturor pescarilor de pe Mures.
P.S. in sfarsit am reusit sa adaug si eu o poza.
- Fişiere ataşate
-
- 2013-12-22 09.27.43.jpg (422.53 KiB) Vizualizat de 1874 ori
Sarbatori Fericite !!! si cat mai multi pesti (eliberati
) la anul care vine.

Sarbatori fericite si un an nou fericit va doresc si fire zbucimate:d

La Sintioana are Cenan un lac cu rapitor?(stiuca,salau,biban,avat,CLEAN)...sau e numai reclama? 

Nu am auzit ...poate altcineva a auzit
Pe net asa scrie:ca-i populat cu asemenea specii...m-as mira..
Ceva rapitor are , s-a mai prins ceva stiuca , somn. ( nu eu ) dar nu stiu ca vreunul din lacuri sa fie destinat pescuitului la rapitor, Tinand cont ca lacurile provin din vechi gropi de balastiera e si ceva avat, biban si chiar clean dar ..... slab la fel cum de alfel e toata populatia de rapitor.