Pescuit la Lostrita ...unde ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit la Lostrita ...unde ?
Stie cineva un loc , unde se poate pescui legal la lostrita ?
Mentionez ca toate exemlare prinse vor fi eliberate neconditionat dupa o poza si dezinfectare .
Detalii aici ori pe Mp .
Multumesc
Mentionez ca toate exemlare prinse vor fi eliberate neconditionat dupa o poza si dezinfectare .
Detalii aici ori pe Mp .
Multumesc
-
- veteran
Re: Pescuit la Lostrita ...unde ?
Locuri sunt mai multe...problema e ca sunt cam departe prin Mongolia,Siberia.kzoli scrie:Stie cineva un loc , unde se poate pescui legal la lostrita ?
Detalii aici ori pe Mp .
Multumesc

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Re: Pescuit la Lostrita ...unde ?
Locuri sunt mai multe...problema e ca sunt cam departe prin Mongolia,Siberia.
[/quote]
multumesc .
Sosesc niste cunostinte in vizita peste 1-2 luni , dornici sa prinda si Lostrita si nu pot sa trimit in Mongolia
. Sunt doar un salariat ,nu-mi permit asemenea escapade
Poate mai incolo cand intra si ei in UE.
pana atunci doar acasa in Romania
.

Sosesc niste cunostinte in vizita peste 1-2 luni , dornici sa prinda si Lostrita si nu pot sa trimit in Mongolia

Poate mai incolo cand intra si ei in UE.

BunaIlarion scrie:2.Art.5 (1) - Se interzice pescuitul comercial,recreativ/sportivşi familial a speciilor de peşti, după
cum urmează:
b) lostriţa, păstrăvul de mare şi mihalţul, tot timpul anului;
Deci legal nu prea poti pescui la lostrita.
asta stiam

Eu ma gandeam ca sunt pe undeva in tara niste baltii private, populate ... ca pe ape publice mai greu se gasesc atat locuri cat si pesti .... In Ungaria sunt cateva balti private unde se poate prinde exemplare frumoase ca ultima solutie , dam o fuga pe acolo ....
-
- veteran
Lacul Bradisor are ceva lostrita si e clar ca de regula cei ce o prind nu o mai elibereza chiar daca are 300 grame - lostrite scapate din pastravaria capcaunului de Cerbu.kzoli scrie:In lacuri de acumulareboistean scrie:lostrita in balti?![]()
,concesionate ...privatizate ... redobandite ... etc. etc....
lacul Peceneagu de la izvorul dambovitei mai avea ceva lostrita pe vremuri.
Ar mai fi Bistrita pe la Iacobeni, Brosteni...dar iti trebuie bulan imens!
Viseul si poate Vaserul in Maramures. Dar f rar. Vaserul e un rau magnific, am pescuit doar 1 ora dar am ramasd cu gandul la el.
-
- veteran
Lostrite in zona
Daca pescuitul sa nu fie un bulan imens mai bine incercati in Slovacia, Polonia, Bosnia,Croatia,Slovenia Muntenegru ,Austria unde sunt lostrite multe.
Taxele nu sunt foarte mari in unle tari de mai sus.
Taxele nu sunt foarte mari in unle tari de mai sus.