Moara Vlasiei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Moara Vlasiei
Poate cineva sa imi dea si mie ceva informatii despre balta? As merge pentru stiuca. Si inca o chestie, Moara vlasiei si Moara Vlasiei II sunt aceeasi balta, nu?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- danielcocea
- veteran
Re: Moara Vlasiei
deci...in primu rand nu sunt una si aceasi balta....mv 1 e balta de crap , iar mv 2 este balta da rapitor....si sunt despartite de un dig....iar ca stiuca poti sa mergi , dar iti recomand sa folosesti barca sau monturi offset , deoarece este foarte multa vegetatie ,...PescarNebun scrie:Poate cineva sa imi dea si mie ceva informatii despre balta? As merge pentru stiuca. Si inca o chestie, Moara vlasiei si Moara Vlasiei II sunt aceeasi balta, nu?

- PescarNebun
- senior
- danielcocea
- veteran
sal
iti recomand sa il suni pe Victor Petcu.....0728908400-adm.....o sa te lamureasca el.....PescarNebun scrie:Multumesc. Dar pe site spune ca se pescuieste numai de pe mal...
- PescarNebun
- senior
-
- veteran
-
- veteran
Sunt 3 balti la Moara Vlasiei.
MV2 e cea de crap, de concurs. Are rapitor, dar trebuie sa astepti pana la toamna, cand se raresc craparii... Acum, nicio sansa de pescuit. Este si salau si somn. Mari!
MV1 este cea mai mare, dinainte de MV3, cea salbatica (nu am inteles nici pana acum numerotarea asta aiurea). In MV1, care este 50 de lei, este stiuca si salau. Se mai prinde, dar nu cine stie ce.
Ultima, cea mai mica, din mijloc, cea de la padure, este cea salbatica. Anul trecut era 30 de lei. Plina de bradis, dar tinea ceva stiuca. Nu mare, dar destul de multa. Ultima oara cand am fost era stadion. Numai "pescari" de rapitor care urlau de pe un mal pe altul si faceau balamuc. Nu am prins nimic.
ps: e pacat, ca balta salbatica este frumoasa, dar nu am vazut pe cineva care sa dea drumul la vreo marlita... Si sunt multe marlite
MV2 e cea de crap, de concurs. Are rapitor, dar trebuie sa astepti pana la toamna, cand se raresc craparii... Acum, nicio sansa de pescuit. Este si salau si somn. Mari!
MV1 este cea mai mare, dinainte de MV3, cea salbatica (nu am inteles nici pana acum numerotarea asta aiurea). In MV1, care este 50 de lei, este stiuca si salau. Se mai prinde, dar nu cine stie ce.
Ultima, cea mai mica, din mijloc, cea de la padure, este cea salbatica. Anul trecut era 30 de lei. Plina de bradis, dar tinea ceva stiuca. Nu mare, dar destul de multa. Ultima oara cand am fost era stadion. Numai "pescari" de rapitor care urlau de pe un mal pe altul si faceau balamuc. Nu am prins nimic.
ps: e pacat, ca balta salbatica este frumoasa, dar nu am vazut pe cineva care sa dea drumul la vreo marlita... Si sunt multe marlite

- PescarNebun
- senior
Nu neaparat. Si e valabil doar pe cea MV2, de crap. La rapitor sunt aceleasi taxe si reguli ca la stationar. Platesti mai mult daca vrei peste acasa, 5 Kg.
In restul baltilor, fara limita de kg, numar scule, etc... Eu as incerca-o pe cea de 50 de lei sincer sa fiu. Sau, daca mergi in timpul saptamanii, la cea salbatica, de 30 de lei.
Sa ai Slidere la tine neaparat. Eu am prins cu floating de 7 si 10 cm.
Sa ne spui ce ai facut, te rog, pentru ca eu unul nu prea mai am incredere in baltile astea care poarta numele de Moara Vlasiei, in ceea ce priveste rapitorul
ps: http://www.flickr.com/photos/membedeep/3529711111/
Aici ai si modelul de slider si locul de pe cea salbatica
In restul baltilor, fara limita de kg, numar scule, etc... Eu as incerca-o pe cea de 50 de lei sincer sa fiu. Sau, daca mergi in timpul saptamanii, la cea salbatica, de 30 de lei.
Sa ai Slidere la tine neaparat. Eu am prins cu floating de 7 si 10 cm.
Sa ne spui ce ai facut, te rog, pentru ca eu unul nu prea mai am incredere in baltile astea care poarta numele de Moara Vlasiei, in ceea ce priveste rapitorul

ps: http://www.flickr.com/photos/membedeep/3529711111/
Aici ai si modelul de slider si locul de pe cea salbatica