Lacul Secu- Caras Severin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Secu- Caras Severin
Stiti ceva de el? Ce peste tine?..ca sa stiu cam ce naluci sa iau la mine E mult, e putzin(rapitor bininteles)?Daca e cu taxa sau nu ?
Eu ma duc in weekend la o distractie dar o sa iau si un batz bineinteles (oriunde plec si e un ochi de apa iau si un batz cu mine), s-ar parea ca o sa avem si o pneumatica
Multumesc pentru informatii
Eu ma duc in weekend la o distractie dar o sa iau si un batz bineinteles (oriunde plec si e un ochi de apa iau si un batz cu mine), s-ar parea ca o sa avem si o pneumatica
Multumesc pentru informatii
Este tot felul de peste , dar din pacate e acoperit cu multa apa , Bogadane !
Ti-as recomanda la trusa ceva twistere , si ceva oscilante mari .
Astia de pe aici cand prind ceva stapi , se umla ca au luat salau .
Restul il vezi tu .
Chiar : nu e nici o taxa , e lacul csr-ului si fondul piscicol il administreaza ajvps cs , cred ca am zis tot ..... mergi linistit .
Ti-as recomanda la trusa ceva twistere , si ceva oscilante mari .
Astia de pe aici cand prind ceva stapi , se umla ca au luat salau .
Restul il vezi tu .
Chiar : nu e nici o taxa , e lacul csr-ului si fondul piscicol il administreaza ajvps cs , cred ca am zis tot ..... mergi linistit .
Calone,
Am reusit sa ma-mbat bine, sa las vreo 3-4 twistere si o oscilanta, si sa iau niste aer curat la bord..in rest nimic
Ciudat e ca n-am vazut nici o activitate pescatoriala pe tot lacul (adica nici macar un clenisor, un oblete, un atac de rapitor sau vreo activitate) desi una din zile a fost calda. Intr-adevar e multa apa peste peste dupa cum ai zis, adanca rau!!!
Pescari multi dar capturi zero
Am reusit sa ma-mbat bine, sa las vreo 3-4 twistere si o oscilanta, si sa iau niste aer curat la bord..in rest nimic
Ciudat e ca n-am vazut nici o activitate pescatoriala pe tot lacul (adica nici macar un clenisor, un oblete, un atac de rapitor sau vreo activitate) desi una din zile a fost calda. Intr-adevar e multa apa peste peste dupa cum ai zis, adanca rau!!!
Pescari multi dar capturi zero
- juventinu88
- utilizator constant
pe Raul Alb nici nu cred ca se prea poate pescui .... din cate tin minte Raul Alb e de fapt un fel de paraias pe care ma indoiesc ca mai e peste ... eventual vreun clenut nu mai mare decat palma, si nu stiu daca o mai exista vreun pastravior pe acolo ... auzim parca la un moment dat ca erau ceva pistruiati pe Raul AAlb .... dar ma cam indoiesc.
daca tot esti la Raul Alb si ai chef de pescuit, mai bine te duci la Lacul Secu sa dai, ca poate prinzi vreun bibanel sau ceva clean .... eventual vreun strap ....
daca tot esti la Raul Alb si ai chef de pescuit, mai bine te duci la Lacul Secu sa dai, ca poate prinzi vreun bibanel sau ceva clean .... eventual vreun strap ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- juventinu88
- utilizator constant