Barajul Rausor jud Arges
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Barajul Rausor jud Arges
A fost careva de curind pe acolo? Ma intereseaza starea drumului, conditii de pescuit, taxe, specii etc. Multumesc
-
- junior
-
- junior
sa inteleg ca nu mai e peste deloc? nici pe lac?blackmind scrie:pe rausor se pescuieste cu permis de romsilva e un rau frumos fara peste... drumul este abordabil nu ramai cu masina... este pietruit
Poate-mi recomanda cineva vreun alt loc prin zona; vin din Brasov deci sa nu trec de Campulung. mersi
-
- junior
nici vorba de barca, din pacate. nucsoara apartine de Romsilva sau de AJVPS?blackmind scrie:pai iti recomand nucsoara (raul doamnei) drum este mai bun decat cel pentru raushor si mai sus de tabara de la nucsoara cu vreo 10km parca gasesti un baraj in care capturile nu se lasa asteptate...desi e foarte greu de coborat cu barca (fara barca nici o sansa).
-
- junior
m-am mai documentat si, din pacate, nucsoara e cam prea departe pentru o zi de pescuit, eu venind din Brasov. Totusi, pe lacu Rausor care e situatia? am gasit pe net articolu asta http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4 ... 1b4c3a758a se pare ca apartine de ajvps dar ceva notuati poate sa posteze cineva?blackmind scrie:pai iti recomand nucsoara (raul doamnei) drum este mai bun decat cel pentru raushor si mai sus de tabara de la nucsoara cu vreo 10km parca gasesti un baraj in care capturile nu se lasa asteptate...desi e foarte greu de coborat cu barca (fara barca nici o sansa).
mersi
- AdarMarian
- junior
Actualizez informatiile de aici:
- Lacul este concesionat de un AGVPS din Campulung.
- Drumul este asfaltat, bun pana la Cabana Voina si dincolo de ea.
- Taxa se poate plati la cei care au drept de control - asta daca vin, daca nu, nu (30 de lei pe zi) - la mine n-au venit.
- De pe mal se prinde indeosebi biban, la rama. Circula povesti despre crapi rasariti (revin aici!), insa n-am vazut la nimeni vreunul.
- Pastravii sunt o amintire! Cabanierul de la Cuca, bun cunoscator al locului, povestea ca prin 2002-2003, asociatia din Campulung a inceput sa bage crapi in lac si de patru ani omul n-a mai auzit sa se fi prins vreun pastrav aici.
Atasez doua poze:
Lacul vazut de pe baraj:

Loc unde poti da barca la apa spre coada lacului:

- Lacul este concesionat de un AGVPS din Campulung.
- Drumul este asfaltat, bun pana la Cabana Voina si dincolo de ea.
- Taxa se poate plati la cei care au drept de control - asta daca vin, daca nu, nu (30 de lei pe zi) - la mine n-au venit.
- De pe mal se prinde indeosebi biban, la rama. Circula povesti despre crapi rasariti (revin aici!), insa n-am vazut la nimeni vreunul.
- Pastravii sunt o amintire! Cabanierul de la Cuca, bun cunoscator al locului, povestea ca prin 2002-2003, asociatia din Campulung a inceput sa bage crapi in lac si de patru ani omul n-a mai auzit sa se fi prins vreun pastrav aici.
Atasez doua poze:
Lacul vazut de pe baraj:

Loc unde poti da barca la apa spre coada lacului: