recomandare bat pluta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
seve stai linistit ca nu mi-am luat inca nimica, deaia am intrebat, sa-mi sugerati, sa calculez, si apoi sa trag concluzia!am calculat, si o bolo o sa-mi iau, una din cele expuse mai sus!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
tata sa il stapanesti sanatos si sa aud numai de bine! eu eram circumspect sa dau mai mult de 2 milioane pe o bolognesa ca pana la urma ziceam ca nu e asa de importnata...e importanta! de cand am luat batul asta am inceput intr-adevar sa simt o mare placere la pescuitul pestilor pasnici...si am avut drilluri faine cu ceva mrene si crapi ... nu zic sa il cumperi dar sa stii ca are componente de calitate si finisaje pe masura...orice ai lua sa il probezi mai intai, sa ii faci proba 'la cald' si sa te decizi...si maver sunt faine...am pecuit si eu cu ele dar parca erau mai parabolice fata de shimano, dar depinde mult de model...eu ti-as recomnada un bat de 5 metri. pana la urma depinde cat de departe pescuiesti de mal, cum esti tu mai familiarizat...
- MARIUS POPA
- veteran
daca ar fi sa leag dintre cele 2 cred ca s merge pe maver muscle..dar o alta elegere mai buna(sa te uiti si la inele) ar fi maver falcon 135 MX 5 metrii..ia uita-te bine si la ala..air daca vrei sa chetui pana la 3.6-4 milioane e maver 145 MX tot de 5..dar vad c anu il au pe stoc..daca ajungi pana acolo uita-te la falconul ala 135 MX ...poate iti place...
- MARIUS POPA
- veteran
nu-si merita investitia din punctul meu de vedere, si nu am cum sa le vad, nu stiu unde as gasi in alba, sa le pipai un pic sa vad cum sunt realizate, cum sunt inelele, cat e de grea,eu zic ca tre sa fi un impatimit al stilului "plutarit", sa dai 3-4 milioane pe un bat, ceea ce eu nu sunt,multumesc de sfaturi, si sper sa fac alegerea cea buna, mai stept si alte pareri, mai bune sau mai rele (din punctul meu de vedere, dupa analiza)
!
cu respect,
Marius!

cu respect,
Marius!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
salut marius. eu sunt nou pe la voi pe sait dar nu in ale pescuitului. de ceva timp am imbratisat spiningul si de acea m-am logat pe rapitori pt a mai afla una alta.sa trecem la ale tale,
deci cam unde vrei sa pescuiesti la pluta, la ce distante de mal si daca pescuiesti si in curent sau numai pe apa statatoare.
daca vrei sa pescuiesti si pe ape curgatoare si pe balti, lacuri, canale cu distante variabile fata de mal iti recomand o bolo de 5 sau 6m, iar daca vrei sa pescui numai in mal atunci iti e suficienta o varga de aceleasi dimensiuni
deci cam unde vrei sa pescuiesti la pluta, la ce distante de mal si daca pescuiesti si in curent sau numai pe apa statatoare.
daca vrei sa pescuiesti si pe ape curgatoare si pe balti, lacuri, canale cu distante variabile fata de mal iti recomand o bolo de 5 sau 6m, iar daca vrei sa pescui numai in mal atunci iti e suficienta o varga de aceleasi dimensiuni

-
- junior
- MARIUS POPA
- veteran
bai florine, de regula pe mures sau raurile din judet!se intampla sa pescuiest in curent, sau in apa mai lina, sau intretaiere de apa lina cu repezis, la cel putin 3 metri de mal (in malurile adinci) si , sa zic asa, 6m in cele cu malul mai putin adinc, se-ntampla chiar sa mai merg pe o balta, daca nu trage rapitorul sa scot batul de pluta!,cam astea sunt variabilele! 

Fii pescar nu talhar.