Mi-am rupt varful la lanseta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
Mi-am rupt varful la lanseta!
E vorba de Shimano Clarus 2.13 ML 3.5-14 g care a devenit de 1.95
(de parca a simtit ca imi comandasem un UL ). Ce optiuni am? Daca ii pun asa un inel pe varf o mai pot folosi la ceva?

- semlecangheorghe
- veteran
Re: Mi-am rupt varful la lanseta!
8 cm mai scurta..nah,o sa fie mai tare oleaca..si mai rapida..Pui un inel de virf si gata..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
...tehnic o rezolvi , dar baiul va fi la....psihic 

-
- veteran
Vrei sa spui cu 18 cm mai scurta ! Fir-ar a dracu' de artimetica ! Deja o poti folosi la japca. Sau cu jiguri f. grele daca ai unde.semlecangheorghe scrie:8 cm mai scurta..nah,o sa fie mai tare oleaca..si mai rapida..Pui un inel de virf si gata..
Din punct de vedere psihic, gandeste-te ca ai fi putut calca pe ea de la jumatate ! Mama ce noroc ai avut, baftosule !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- citizenics
- utilizator constant
Deja cu psihicul stau mai bine. Mi-a sosit UL-ul (Cormoran Black Bull LRC UL 2.10 1-12g). Prima impresie este ca tremura din toate incheieturile fiind obisnuit cu Clarusul
. Si mi-a venit si Okuma Luremania 2.13 5-20g pe care l-am comandat tatalui meu ( a costat 90 lei). La banii astia este un bat extrem de interesant. Mai mai ca i-as face cadou tatalui meu Cormoranul. 

- citizenics
- utilizator constant
Revenind la problema cu Clarusul, ma intreb daca exista vreo solutie sa introduci vreo tija in interior din habar n-am ce material sa o fac din nou la lungimea initiala. Se poate asa ceva?
-
- veteran
Repararea unei lansete rupte in apropierea varfului este f. problematica aia fiind zona cea mai solicitata a lansetei. Actiunea se va modifica sever iar reparatia are putine sanse sa reziste in timp. De regula, in asemenea cazuri, daca nu vrei si nu vrei sa renunti la lanseta, cu un blector potrivit se poate transforma intr-o lanseta de biban ( sau chiar clean,etc.). De cele mai multe ori nu merita d.p.d.v. financiar, doar de amorul artei.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Asta e si parerea mea...Nu merita...si daca reusesti cu tija respectiva,o sa ai o rupere in curbura lansetei, care te va zgaria pe retina...si daca va fi functionala. Locul rupturii e cea mai nasoala...Daca era in portiunea inferioara, merita reparata...Altfel doar cum zice nea Mircea, blektor...dar care va schimba total actiunea lansetei.
S-a rupt datorita unui accident /suprasolicitare sau pur si simplu s-a rupt la o utilizare normala?citizenics scrie:E vorba de Shimano Clarus 2.13 ML 3.5-14 g care a devenit de 1.95(de parca a simtit ca imi comandasem un UL ). Ce optiuni am? Daca ii pun asa un inel pe varf o mai pot folosi la ceva?
probabil ducerea lansetei mai mult de ora 11:00 pe spate
...fix in momentul cand a pus mana pe peste 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...