SOMN LA SAPUN DE CASA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
SOMN LA SAPUN DE CASA
realitate sau pura fictiune?
- MARIUS POPA
- veteran
domnu Radu, te contrazic!old_radu scrie:...e atat de adevarat ca si "avat la limba de bocanc "
...exista "variatiuni" pe tema asta cu sapunul , dar cred ca ar fi ultima "momeala" pe care as folosi-o la somn
...bashca , contine si soda caustica
...sunt cativa useri de aici care au mai dezbatut subiectul pe alte forumuri
somn se prinde bine la asa ceva (metoda veche totusi), numa ca...sapun ar mai face vro batrana din sat, dar somni nu mai prea sunt!:(
cu cativa ani buni in urma, cand nu eram atita de avansat in ale pescuitului sportiv, am luat cu niste pescari mai batrani ca mine la pripon ( asa a fost situatia), si nu au fost chiar mici .
eu zi, plauzibil.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
...domnu MARIUS POPA
...nu am folosit metoda si nici nu o recomand
...povesti am auzit si am citit despre o astfel de metoda
...din postarea dvs. am retinut 2 aspecte care cred ca lamuresc subiectul "SOMN LA SAPUN DE CASA":
...si acum o remarca generala , ce se refera la doritorii de pescuit somn la sapun
...recomandarea U.E. :- folositi sapunul DURU ,rezolvati doua probleme simultan , prindeti somn si mai spalati ceva ...
Fir intins !...tuturor.
...nu am folosit metoda si nici nu o recomand
...povesti am auzit si am citit despre o astfel de metoda
...din postarea dvs. am retinut 2 aspecte care cred ca lamuresc subiectul "SOMN LA SAPUN DE CASA":
...despre pripon nici nu mai dau citatulMARIUS POPA scrie:...
somn se prinde bine la asa ceva (metoda veche totusi), numa ca...sapun ar mai face vro batrana din sat, dar somni nu mai prea sunt!:(...
...si acum o remarca generala , ce se refera la doritorii de pescuit somn la sapun
...recomandarea U.E. :- folositi sapunul DURU ,rezolvati doua probleme simultan , prindeti somn si mai spalati ceva ...
Fir intins !...tuturor.

- MARIUS POPA
- veteran
HMM, destepti mai sunteti domne!
Nu recomand metoda, categoric, dar somnu a tras sau cel putin a intrat, era in vizita!
Sa fi iubit Radu, cu toata ironia ta!...
Am terminat interventia.
Nu recomand metoda, categoric, dar somnu a tras sau cel putin a intrat, era in vizita!
Sa fi iubit Radu, cu toata ironia ta!...
Am terminat interventia.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- semlecangheorghe
- veteran
...nu e vorba de nici o ironie , doar o tentativa de a nu recomanda aceasta metoda
...nu sunt destule chimicale in ape?
...sau nu ajung atatea nade si momeli pentru somn ?
...o fi fost o metoda pe vremea cand erau babe ce faceau sapun de casa si mai erau somni in ape
...acum incercati la tipar sau alt peste momeala , coropisnita , mate sau ficat imputit , voblere mari (jointed sau rattlin) , twsitere , oscilante si rotative mari...sau sapun lichid ( de casa )
...nu sunt destule chimicale in ape?
...sau nu ajung atatea nade si momeli pentru somn ?
...o fi fost o metoda pe vremea cand erau babe ce faceau sapun de casa si mai erau somni in ape
...acum incercati la tipar sau alt peste momeala , coropisnita , mate sau ficat imputit , voblere mari (jointed sau rattlin) , twsitere , oscilante si rotative mari...sau sapun lichid ( de casa )

si eu cred ca metoda ar trebui ocolita...la cate momeli si naluci sunt ptr somn numai sapunul de casa mai lipsea
sunt sigur ca sunt pescari care stiu multe despre acest subiect care de altfel a fost dezbatut si pe alte forumuri insa parerea mea e ca ar trebui sa se abtina la a posta pentru cresterea sportivitatii in pescuitul acestei specii,unde mai pui ca la scurta de unde sunteti intrebati,top bait sunt matele de macrou.....acum,faceti cum vreti voi!
fir intins!
sunt sigur ca sunt pescari care stiu multe despre acest subiect care de altfel a fost dezbatut si pe alte forumuri insa parerea mea e ca ar trebui sa se abtina la a posta pentru cresterea sportivitatii in pescuitul acestei specii,unde mai pui ca la scurta de unde sunteti intrebati,top bait sunt matele de macrou.....acum,faceti cum vreti voi!
fir intins!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron