rampa de dat barca la apa - Mahmudia, Murighiol, Dunavat

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

rampa de dat barca la apa - Mahmudia, Murighiol, Dunavat

Mesaj de gsteph1968 » 03 Sep 2012, 19:55

pentru destinatia Sf. Gheorghe ("Destinatia Mahmudia" :) ) cred ca e mai avantajoasa plecarea din Mahmudia, Murighiol (scutesti inca ~10km) sau poate Dunavat.

in Mahmudia stiu ca e parcare, si imi amintesc ca am vazut un soi de rampa cand eram pe pasager. la Murighiol nu am fost de vreo 10+ ani (cel putin nu am parasit soseaua). la Dunavat am vazut vag ceva acum vreo 3 ani (rampa) dar nu imi amintesc de parcare. as vrea sa evit Tulcea din motive de distanta de parcurs pe apa. transportul cu Navrom imi mananca 2 zile. si evident as dori sa plec cu barca proprie :-)

stie cineva loc de dat barca la apa, adica rampa de peridoc in Mahmudia sau (mai bine) Murighiol, fie si Dunavat, cu parcare pazita pentru masina si peridoc? :bere:

planuiesc o iesire in Delta peste vreo luna, am putin timp (de joi pana duminica) si am mare nevoie de un pic de ajutor pe subiectul din topic.

multumesc!
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Re: rampa de dat barca la apa - Mahmudia, Murighiol, Dunavat

Mesaj de Robert517 » 04 Sep 2012, 10:43

Nu am mai fost de mult acolo ....dar la Murighiol este (era?) o rampa + parcare - pe canalul dintre Camping Murighiol (actualmente Complex Turistic) si Dunare ( langa Piscicola Murighiol )

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 04 Sep 2012, 14:33

multumesc!

sper sa mai apara informatii aici pe topic.

o sa dau si eu niste telefoane in weekend cand voi fi mai liber.
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 04 Sep 2012, 19:25

Cu placere !
Incearca si la Nautic Parking :idea: (au doua telefoane pe site) - au parcare la Murighiol ( cand eram la ei in magazin au venit niste pescari care doreau acelasi lucru ca si tine : rampa + parcare - i-a rezolvat , le-a dat un telefon,persoana de contact,tot ce trebuie.....)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 05 Sep 2012, 07:39

Gabi,
La Murghiol, acolo unde se lasa masinile (in port) se dau si barcile la apa. Nu stiu sa-ti spun exact, am fost o singura data, dar sigur se poate. In port...

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 05 Sep 2012, 08:51

ANDREI RIGA scrie:Gabi,
La Murghiol, acolo unde se lasa masinile (in port) se dau si barcile la apa. Nu stiu sa-ti spun exact, am fost o singura data, dar sigur se poate. In port...
Salut Andrei!
Multumesc. Asa imi amintesc si eu, dar nu am mai fost de f. mult timp si nu stiam ce s-o fi schimbat.

Am aflat de pe alt forum ca:
-La Murighiol exista o rampa betonata acceptabila si o parcare pazita chiar pe malul canalului-port.
Folosirea rampei este gratuita. Parcarile pazite costa 10-15 lei pe zi, in functie de negociere (probabil TVA-ul)

-La Nufarul este o rampa pe partea din stanga bacului. Latimea este cam mica, dar pe jos este piatra.
Pozitia peridocului fata de masina este in jur de 60 grade. La prima vedere este cam incomod,
dar se spune ca e de ajutor la ridicat barca de la apa. Masina si peridocul se pot lasa in parcarea de pe dreapta, spre bac, pret 9 lei pe zi pentru amandoua.

Scrie răspuns