Prohibiția pe raul Mures
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prohibiția pe raul Mures
Salutare de cand incepe prohibitia pe raul Mures dar la stiuca de cand pana cand tine 

Re: Prohibiția pe raul Mures
Doar asa pe hartie se respecta prohibitia ,
realitatea e alta ........ , anul trecut dupa instaurarea prohibitiei, asa la 2 sapamani dupa data x ....
merg in inspectie pe locurile pe care le frecventez ,
surpriza !!!!! din 10 in 10 metri pripoane ,vreo 20-25 a cui erau ? cine poate sti ?
Deci sunt persoane care fac doar asta , investitia e minima , asa ca......... ,
prohibitie din p.... !!
Oricum intra in prohibitie ,ce scapa iarna de grebla , cand sa intre la depus...., pripoanele le fac felul,
ce scapa de pripoane ii toca curentisti, ca de , sunt destepti care se lauda pe forumuri pe unde prind ( se stiu ei care,dupa care tot ei se plang ),
asa ca ........... .
realitatea e alta ........ , anul trecut dupa instaurarea prohibitiei, asa la 2 sapamani dupa data x ....
merg in inspectie pe locurile pe care le frecventez ,
surpriza !!!!! din 10 in 10 metri pripoane ,vreo 20-25 a cui erau ? cine poate sti ?
Deci sunt persoane care fac doar asta , investitia e minima , asa ca......... ,
prohibitie din p.... !!
Oricum intra in prohibitie ,ce scapa iarna de grebla , cand sa intre la depus...., pripoanele le fac felul,
ce scapa de pripoane ii toca curentisti, ca de , sunt destepti care se lauda pe forumuri pe unde prind ( se stiu ei care,dupa care tot ei se plang ),
asa ca ........... .
Se alege prafu de apa asta am vazut si eu ca pe la toate podurile facute peste Mures unde se aduna pesti sa scape de cormorani e plin de oameni care dau la grebla si parasuta... foarte mult braconaj si nimeni nu se ocupa de nimic degeaba dai bani pe permis , eu de cand pescuiesc pe mures daca m-am intalnit cu echipe de control de 3 ori si am multi ani in spate de cand pescuiesc 

Pacat ca orinde na invartim dam tot de braconaj. Ma ia asa o lehamite cand ma gandesc ca o sa stau 2 luni si o sa ma rog sa mai gasesc ceva pesti in Muresul pe care am copilarit si am imbatrant. Prohibitia e cam asa: anul trecut, in prima saptamana de prohibitie ies cu masina pe o plaja foarte frecventata de pescarii aradeni. Acolo, doi indivizi intindeau o setca. Cand m-au vazut, s-au oprit din munca si m-au luat la pietre, drept pentu care m-am retras si am sunat la 112, care m-a pasat la jandarmi. Raspuns: "toate echipajele noastre sunt angrenate in alte activitati". Adica punct. Am plecat, si ceva mai tarziu, tot pe Mures, in amonte de Arad, ma opresc, ca facusem pana.Golesc portbagajul, sa ajung la rezerva, adica scot si boarfele de pecuit care stau acolo nonstop. La nici doua minute, minune!, jandarmii ( o duba intreaga ) si presedintele de o asociatie ( nu spui cine, persoana importanta) care ma iau la strofocat . Dupa un drill de aproape o ora, timp in care am tot insistat sa faca proces verbal si sa confiste tot ce era acolo, dar civilizat nu cu injuraturi si smucit de haine, seful de patrula a renuntat, a luat duba cu tot continutul ei si a plecat, lasandu-ma cu presedintele pe cap, sa ne porcaim in voie. Si atunci, scumpe al meu prietene pescar, vine intrebarea, legitima, amara, retorica si fara nici un ecou : cand incepe prohibitia pe Mures?
Anul trecut la barajul de la Mintia de linga Deva pe riul Mures s-au aciuit 4 borfasi cu un Gipan care au sfidat pe toti si pe toate organele statului si au pescuit toata prohibitia in voie .
De cite ori mergeam in control imi aratau buletinul bagat dupa stergatorul de la parbriz spunind sa le dam amenda .Pina la terminarea prohibitiei s-a adunat un teanc consistent de pv-uri .Legal nu le puteam face altceva .
Credeti ca le-au platit
De cite ori mergeam in control imi aratau buletinul bagat dupa stergatorul de la parbriz spunind sa le dam amenda .Pina la terminarea prohibitiei s-a adunat un teanc consistent de pv-uri .Legal nu le puteam face altceva .

Credeti ca le-au platit

Ieri am iesit putin la pescuit la stationar dupa scobar am prins 6 scobari de dimineata in circa o ora cum a dat soarele a inceput veselia in stanga mea greblari in dreapta la fel pe partea cealalta parasutisti , ma sfidau inca zici ca faceau in bajocura sa arunce chiar unde pescuiam eu ce sa le faci
eu dau bani pe scule si pe nada si vine unu cu o undita rupta in doua imbracat la costum domnule
) si dadea la parasuta
)

Daca organele statului isi faceau treaba pana la capat si le confiscau uneltele de pescuit, eventual ii gaseau si cu pesti retinuti, a doua zi nu mai calcau pe acolo. Asa organul si-a facut planul de amenzi, iar respectivii de pescuit si toata lumea a afost multumita.APSHD scrie:Anul trecut la barajul de la Mintia de linga Deva pe riul Mures s-au aciuit 4 borfasi cu un Gipan care au sfidat pe toti si pe toate organele statului si au pescuit toata prohibitia in voie .
De cite ori mergeam in control imi aratau buletinul bagat dupa stergatorul de la parbriz spunind sa le dam amenda .Pina la terminarea prohibitiei s-a adunat un teanc consistent de pv-uri .Legal nu le puteam face altceva .![]()
Credeti ca le-au platit
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Ai incercat sa suni la 112?Frredom scrie:Ieri am iesit putin la pescuit la stationar dupa scobar am prins 6 scobari de dimineata in circa o ora cum a dat soarele a inceput veselia in stanga mea greblari in dreapta la fel pe partea cealalta parasutisti , ma sfidau inca zici ca faceau in bajocura sa arunce chiar unde pescuiam eu ce sa le facieu dau bani pe scule si pe nada si vine unu cu o undita rupta in doua imbracat la costum domnule
) si dadea la parasuta
)
Nu se rezolva mare branza, doar ca poate ii mai imprastie.

Multa lume, putini oameni...
razvan m. scrie:Daca organele statului isi faceau treaba pana la capat si le confiscau uneltele de pescuit, eventual ii gaseau si cu pesti retinuti, a doua zi nu mai calcau pe acolo. Asa organul si-a facut planul de amenzi, iar respectivii de pescuit si toata lumea a afost multumita.APSHD scrie:Anul trecut la barajul de la Mintia de linga Deva pe riul Mures s-au aciuit 4 borfasi cu un Gipan care au sfidat pe toti si pe toate organele statului si au pescuit toata prohibitia in voie .
De cite ori mergeam in control imi aratau buletinul bagat dupa stergatorul de la parbriz spunind sa le dam amenda .Pina la terminarea prohibitiei s-a adunat un teanc consistent de pv-uri .Legal nu le puteam face altceva .![]()
Credeti ca le-au platit
da.. si daca erau 4 persoane trebuiau 4 buletine.... plus ca cei 4 numai pescuit nu faceau.....