Magazine de pescuit din IASI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
M-am gandit ca ar fi bine sa le stim si, daca vor mai aparea si altele, sa le scriem aici.
Eu as incepe cu ultimul loc descoperit de mine: Un loc in bazar unde se pot gasi produse ARROW, ENERGOFISH, STORM si pentru orice alt produs se poate face comanda. Personal am facut comanda de cataloage (mai intai ). Preturile sunt ceva intre pretul de en-gros si pretul cu amanuntul stabilit pentru vanzarea in magazin.
Al doilea loc ar fi reprezentanta ARROW de pe strada Stefan cel Mare, in incinta AJVPS-ului.
Alt loc unde se comercializeaza articole de pescuit (si nu numai) ar fi magazinul GIPO, situat pe strada ARCU (cred) undeva in apropiere de intersectia strazii Arcu cu strada Garii.
Alt magazin ar fi cel din Podu de Fier. Aici, nu pre cunosc detaliile. Din auzite stiu ca ar fi doua magazin acum.
In Magazinul Moldova, la etajul I se gaseste un raion cu articole de pescuit. Se gasesc produse balzer, rapala si altele.
In cartierul Alexandru cel Bun, pe la jumatatea distantei dintre Minerva si Zimbru se mai gaseste un magazin cu articole de vanatoare si pescuit. O alta filiala a acestui magazin se afla si langa statia de tramvai de sub pasarela din Alexandru, in apropiere de Piata Alexandru.
Alt magazin in care se pot gasi articole de pescuit se mai afla pe strada Garii, la etajul I al fostului magazin AUTO-MOTO-VELO. Aici, o parere personala, preturile sunt ceva mai piparate.
Un alt magazin, mai nou aparut, se afla (nu stiu daca mai exista) in apropierea garii CFR, pe partea dreapta a drumului dintre gara si Billa.
Alte locuri?
Eu as incepe cu ultimul loc descoperit de mine: Un loc in bazar unde se pot gasi produse ARROW, ENERGOFISH, STORM si pentru orice alt produs se poate face comanda. Personal am facut comanda de cataloage (mai intai ). Preturile sunt ceva intre pretul de en-gros si pretul cu amanuntul stabilit pentru vanzarea in magazin.
Al doilea loc ar fi reprezentanta ARROW de pe strada Stefan cel Mare, in incinta AJVPS-ului.
Alt loc unde se comercializeaza articole de pescuit (si nu numai) ar fi magazinul GIPO, situat pe strada ARCU (cred) undeva in apropiere de intersectia strazii Arcu cu strada Garii.
Alt magazin ar fi cel din Podu de Fier. Aici, nu pre cunosc detaliile. Din auzite stiu ca ar fi doua magazin acum.
In Magazinul Moldova, la etajul I se gaseste un raion cu articole de pescuit. Se gasesc produse balzer, rapala si altele.
In cartierul Alexandru cel Bun, pe la jumatatea distantei dintre Minerva si Zimbru se mai gaseste un magazin cu articole de vanatoare si pescuit. O alta filiala a acestui magazin se afla si langa statia de tramvai de sub pasarela din Alexandru, in apropiere de Piata Alexandru.
Alt magazin in care se pot gasi articole de pescuit se mai afla pe strada Garii, la etajul I al fostului magazin AUTO-MOTO-VELO. Aici, o parere personala, preturile sunt ceva mai piparate.
Un alt magazin, mai nou aparut, se afla (nu stiu daca mai exista) in apropierea garii CFR, pe partea dreapta a drumului dintre gara si Billa.
Alte locuri?
Eu cred ca le-ai prins pe toate.
In realitate (sau pentru mine) exista doar magazinul din Podu de Fier (unde gasesti produse Energofish), magazinul de pe Arcu (unde gasesti produse Gipo) si bazarul (unde se gasesc produse bune doar pentru cunoscatori si tzepe pentru incepatori).
Cind nu gasesc ceea ce caut mai trec si pe la ceilalti ...
In realitate (sau pentru mine) exista doar magazinul din Podu de Fier (unde gasesti produse Energofish), magazinul de pe Arcu (unde gasesti produse Gipo) si bazarul (unde se gasesc produse bune doar pentru cunoscatori si tzepe pentru incepatori).
Cind nu gasesc ceea ce caut mai trec si pe la ceilalti ...
Salut
Pe mine m-ar interesa magazinele din Pd.de Fier. Stiu ca sunt doua.
Pe mine m-ar interesa magazinele din Pd.de Fier. Stiu ca sunt doua.
Ultima oară modificat 27 Ian 2005, 14:11 de către Vizitator, modificat de 3 ori în total.
Re: Magazine de pescuit din IASI
Poti sa uiti de ele. Sunt cam prost aprovizionate.Paul scrie: ...
....
Anul asta ceva marfa au adus in Pod de Fier (vechiul magazin, cel de linga librarie) si la AJVPS. Tipul din bazar urma sa aduca saptamina trecuta.
Re: Magazine de pescuit din IASI
Da, sunt destul de prost aprovizionate... Mai gasesti vara viermusi pe-acoloTeodor scrie:Poti sa uiti de ele. Sunt cam prost aprovizionate.
Anul asta ceva marfa au adus in Pod de Fier (vechiul magazin, cel de linga librarie) si la AJVPS. Tipul din bazar urma sa aduca saptamina trecuta.

In Podu de Fier nu am mai fost de jumatate de an si atunci am gasit inchis

Tipul din bazar va aduce marfa cam intr-o saptamana - 10 zile. Spunea ca au fost ceva probleme cu aprovizionarile, atat la ARROW cat si la ENERGOFISH.
Eu astept de la el niste voblere Salmo... sper sa aduca.
Paul
Nu cred sa ai succes: magazinul se deschide la 10,00
Singura sansa (pentru mine cel putin) e sambata: au program pana la 16,00.
Topicul e bun pentru ieseni, dar, ca sa fie foarte bun
, mai bine spunem ceva de experientele personale, bune, dar mai ales cele rele
, in relatia cu acese magazine.
Sa incep eu. La magazinul de la gara (Auto Moto Velo) in toamna (sper sa le mai aiba si acum
) puteai cumpara voblere Rapala la 80.000 lei/buc. Vanzatoarea mi-a aratat foarte amabila o sacosa de voblere ambalate individual in cutiutele "clasice" carton + plastic, tiparite ingrijit (tot tacamul)-lipsind ce-i drept denumirea voblerului si dimensiunea/greutatea. Surpriza (neplacuta) era inauntru: stratul de lac lasa de dorit, ancorele erau argintii si de proasta calitate. Facaturi, deci. Pentru un ochi neformat (care nu a vazut un vobler original Rapala), ansamblul arata bine. La intrare trona sigla importatorului roman, deci totul pregatit pentru o teapa "amatorilor" de voblere de firma.
Nu mai spun ca dupa faza asta eu voi avea mari retineri in a cumpara de aici si un carlig (marca Mustad).
Nu cred sa ai succes: magazinul se deschide la 10,00

Topicul e bun pentru ieseni, dar, ca sa fie foarte bun

Sa incep eu. La magazinul de la gara (Auto Moto Velo) in toamna (sper sa le mai aiba si acum

Nu mai spun ca dupa faza asta eu voi avea mari retineri in a cumpara de aici si un carlig (marca Mustad).

...si pescuitul va va face liberi!