traseu sibiu-tg mures

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

traseu sibiu-tg mures

Mesaj de SVF » 11 Noi 2012, 11:16

Asa cum se deduce din titlu,trebuie sa fac un drum saptamana viitoare pana la Mures.Din ce am auzit sunt ceva lucrari mari la drum intre Sibiu-Medias,si nu numai si as dori sa stiu daca a fost careva recent in zona,poate stie ceva mai mult.Adica e chiar asa de rau sau se poate circula cat de cat normal,fara sa pierzi timpul cu semafoare,coloane,viteza mica etc.As mai avea si alte solutii,de ex.Agnita-Sighisoara,dar astept sa vedem daca are cineva noutati.Mersi mult.

kzoli
veteran
veteran

Re: traseu sibiu-tg mures

Mesaj de kzoli » 11 Noi 2012, 12:55

Sibiu-Medias sunt lucrari pe partea carosabila la fiecare podet sau curba circulatia e restrictionata semafore sau muncitori sau ambele... Ruta Tg Mures - Sibiu, am facut aproape 4 ore(120 km ) dar nu aveam de ales, am avut drum si in Medias si in Tarnaveni ... Eu am ales ruta Tg Mures-Cerghid-Tarnaveni -Medias-Sibiu (de la Medias pana la Sibiu a durat o vesnicie). Medias -Sighisoara- Tg Mures e mai lung cu vreo 30 km si e plin de radare, pe cat posibil ocolesc aceasta zona... :wallbash:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 11 Noi 2012, 16:07

In conditiile astea, nu-ti ramane decat obtiunea http://hartaromaniei.eu/distanta-intre- ... teius.html
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Noi 2012, 18:40

Ruta pe la Teius e de 190 km,asa ca o sa aleg Sibiu-Agnita- Sighisoara- TgMures 157km. :wink:
Mersi Kzoli,deci e asa cum am auzit si se pare ca nu s-a schimbat nimic intre timp. :(

Scrie răspuns