Invitatie filelist
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
as avea si eu nevie de o invitatie daca se poate ovi_666@yahoo.com chiar daca sunt nou pe acest forum puteti avea incredere in mine il puteti intreba pa old_radu el ma cunoaste .
As vrea
Am avut cont pe www.filelist.ro contu era 0749778856 dar nush cum am pierdut parola sau mia furat cineva contu vreti sami dati invitatie angelacordus@yahoo.com
-
- utilizator nou
-
- junior
cand aveam 20 de invitatii ,nimeni nu avea nevoie....acum nu mai dispun decat de una singura....
nu incercati sa ma convingeti !!!!
este pusa bine....
nu incercati sa ma convingeti !!!!
este pusa bine....
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
-
- utilizator nou
sal
care aveti sami dati si mie o invitatie pe filelist.mail pe sandru_mihay2009@yahoo.com 

- MARIUS POPA
- veteran
uite frate ca sunt si forumisti filelist!
pentru "preteni", si cei mai vechi, cu cel putin 200 de comentarii, pot livra si eu cateva, insa tre stiut ca daca va faceti de cap pe acolo, noi donatorii suntem raspunzatori, si e posibil sa avem necazuri, asa ca ...bagare de seama mare!
daca nu aveti mai mult de 200 de com. nu incercati, cu tot respectul, politica personala, insa la "colegi" de breasla din alba facem exceptie!
pentru "preteni", si cei mai vechi, cu cel putin 200 de comentarii, pot livra si eu cateva, insa tre stiut ca daca va faceti de cap pe acolo, noi donatorii suntem raspunzatori, si e posibil sa avem necazuri, asa ca ...bagare de seama mare!

daca nu aveti mai mult de 200 de com. nu incercati, cu tot respectul, politica personala, insa la "colegi" de breasla din alba facem exceptie!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Va rog frumos, daca aveti o invitatie pe filelist, sa-mi trimiteti si mie pe
ssikabasc@yahoo.com
Ofer invitatie pe Bittorrents.ro daca va intereseaza.
Mentionez ca nu fac niciodata hit&run... Pe Bittorrents am ratie 10 si ceva.
De obicei fac si donatii daca am ocazia. Va rog ajutati-ma cu o invitatie.
Multumesc anticipat.
ssikabasc@yahoo.com
Ofer invitatie pe Bittorrents.ro daca va intereseaza.
Mentionez ca nu fac niciodata hit&run... Pe Bittorrents am ratie 10 si ceva.
De obicei fac si donatii daca am ocazia. Va rog ajutati-ma cu o invitatie.
Multumesc anticipat.