ionel_0000 scrie:Si cu utilaje cam care este procedeul de sapare tinand cont ca am dat deja de apa,trebe pusa o pompa sa scoata apa, in timp ce se excaveaza ? Exacavator mi-am gasit cu 500ron pe zi transportul inclus ,sau 50 ron pe ora.
parerea mea este ca daca vine excavatorul si scoate pamantul nu cred ca mai trebuie pompa pt apa ca ala scoate pamantul tot cu apa si nu prea cred ca il incurca apa.si aia 500 ron sunt bani dar poate ar fi mai bine sa optezi la varianta asta si poti sa faci mai lat lacul sa nu fie un fel de canal.tu stii ce optiuni ai.
te feliicit pt initiativa ta.si eu visez demult la un lac de genul doar pt mine.
pe la inceputul anului am descoperit si eu topic-ul asemanator care ti se recomanda si tie.este intr-adevar un roman intreg.are 43 de pagini,dar ai de unde invata,parerea mea.a fost o placere sa citesc tot topic-ul,desi mi-a luat cateva zile.a fost placut sa citesc si sa simt toate etapele si clipele construirii lacurilor celor care au postat acolo pe acel topic.
asteptam si de la tine poze si relatari despre evolutia lucrarilor.
Bafta!!!!!sa auzim numai de bine