Vand muste artificiale

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Re: Vand muste artificiale

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2013, 11:26

legi si la comanda, pe model ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

cooolmarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cooolmarius » 01 Feb 2013, 11:55

MuskMd scrie:legi si la comanda, pe model ?
nu inteleg .. te rog fi mai explicit .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2013, 12:03

adica un client da modelul si tu legi ?

cooolmarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cooolmarius » 01 Feb 2013, 12:28

MuskMd scrie:adica un client da modelul si tu legi ?
shef .. depinde de model, daca vine omu cu cine stie ce musca unde ai nevoie de cine stie ce materiale, poti sa-ti dai seama ca nu se poate ... caut si io p net niste modele de-ti cade falca si-ti cer sa mi le faci :))
in general leg anumite modele , care le pot recomanda ptr ce specie / dimensiune vrea omu sa prinda , modele care au dat rezultate pe apele noastre , folosite si de mine si de alti clienti .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2013, 13:07

nu discutam de muste traditionale de somon ci de modele consacrate de pastrav, clean , obisnuite, cara functioneaza si la noi. In rest, fiecare decide pe banii lui....:lol:

cooolmarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cooolmarius » 01 Feb 2013, 13:12

MuskMd scrie:nu discutam de muste traditionale de somon ci de modele consacrate de pastrav, clean , obisnuite, cara functioneaza si la noi. In rest, fiecare decide pe banii lui....:lol:
in afara de pastrav si lipan , sigur , pot lega destul de multe modele de care spui .
in ceea ce priveste pastravul si lipanul , sa fi un legator bun de astfel de muste trebuie sa le si pescuiesti , iar in zona mea, chiar nu am unde sa fac asta , deci unde nu ma pricep, recunosc si nu-mi bag nasul . adevarul e ca nici nu mi-am dat interesul f tare in ceea ce priveste mustele ptr aceste specii , dar banuiesc ca nu trebuie facultati prea multe sa faci si asa ceva , se poate invata usor , documentatie este din belsug si cred ca as avea si materialele disponibile ptr multe dintre ele .

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 01 Feb 2013, 13:34

cooolmarius scrie:
MuskMd scrie:adica un client da modelul si tu legi ?
shef .. depinde de model, daca vine omu cu cine stie ce musca unde ai nevoie de cine stie ce materiale, poti sa-ti dai seama ca nu se poate ... caut si io p net niste modele de-ti cade falca si-ti cer sa mi le faci :))
in general leg anumite modele , care le pot recomanda ptr ce specie / dimensiune vrea omu sa prinda , modele care au dat rezultate pe apele noastre , folosite si de mine si de alti clienti .
In afara de mustele de somon traditionale la care ai nevoie de materiale si carlige speciale nu exista musca pe care un legator profesionist, sau ma rog cineva care se ocupa cu asa ceva, sa nu le poata lega...

Banuiesc ca MuskMd se referea la niste Adams Irresistible, Royal Wulff, poate niste Matuka si ceva Ginger Quill, modele banale pentru un legator de profesie. Materialele in sine sunt cele obisnuite in trusa oricui...

Numai bine

cooolmarius
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cooolmarius » 01 Feb 2013, 13:51

da ... astea-s muste cu grad scazut oarecum de dificultate in legare .. si cu materiale "must have" pentru un legator. personal cred ca leg destule din acestea sau cat de cat apropiate de varianta originala .
nu mi-ar fi greu sa leg si de pastrav sau lipan , insa am spus ca nu am facut-o pana acum , si de ce .. nu am avut nici cerere nici unde sa incerc astfel de muste .
mai sus , faceam referire la cine stie ce dracovenii de stoneflyURI ... de-ti ia o ora sa legi o musca .. sau alte chestii complicate ... din alea am spus ca iti tre si indemanare si materiale specifice .

toate cele bune .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 01 Feb 2013, 14:32

arapaima a intuit corect....

si sincer iti spun stoneflyul nu e un benchmark...uite una legata de un incepator acum vro 2 ani :)
DSC06795macroresize.JPG
stone
DSC06795macroresize.JPG (48.43 KiB) Vizualizat de 1068 ori
Toate cele bune si spor ....

Scrie răspuns