MONTURA DE CLEAN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
MONTURA DE CLEAN
Ii buna montura asta de clean?:Fir de 0.14,forfac de 0.12,carlig nr.10-12-forfac de lungime 1m,pluta de 0.50 gr.Are ceva daca plumburile stau aproape de pluta?Nu pot sa o ridic mai sus fiindca in locul in care pescuiesc apa are cam cat forfacul meu
1m.Pescuiesc cu bat de 5m.Si ii bine daca dau la vierme?Am mai prins si scobar in locul ala dar m-am hotarat sa dau dupa clean ca ii mai numeros ca scobarul.

la ora asta ti-as recomanda sa dai cu boaba de porumb. si sa momesti tot cu porumb in lapte. la vierme se infig prea multi nedoriti. fir intins!!
aaa. si forfacul imi pare cam firav. daca ai surpriza sa-ti intre tata lor nu stiu cum te descurci cu forfac de 12. in fine, tu stii ce cleni sunt prin zona ta. eu pe aici nu as risca cu forfac de 12
aaa. si forfacul imi pare cam firav. daca ai surpriza sa-ti intre tata lor nu stiu cum te descurci cu forfac de 12. in fine, tu stii ce cleni sunt prin zona ta. eu pe aici nu as risca cu forfac de 12
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
- senior
E buna montura ptr.clean,cu conditia sa fie fire de calitate.Atentie cand dai la boaba de porumb in lapte,este foarte posibil sa-ti intre si mreana,deci neaparat fire bune.Forfacul este prea lung,fa-l de 15-20 cm.Daca dai cu insecte,iti recomand carcalete,adica un cosas si doi gandaci de colorado la care le-ai rupt elitrele,da intre ape,pe langa mal,unde se invarte apa.Fir intins! 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
Ai avut dreptate.Intr-adevar pe langa scobari am prins o gramada de mrenute mici(vreo 20)fisherman scrie:la ora asta ti-as recomanda sa dai cu boaba de porumb. si sa momesti tot cu porumb in lapte. la vierme se infig prea multi nedoriti. fir intins!!