Rapitor la twister
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rapitor la twister
Credeti ca twisterele sunt o solutie mai eficienta in pescuitul rapitorului tinind cont de pretul destul de ridicat la voblerelor eficiente ( de firma) si de faptul ca la o pardida de pescuit se cam pierd ceva jucarele, bineinteles asta daca vrei sa prinzi si ceva peste!
Re: Rapitor la twister
Eu zic ca depinde mult si de rapitor, de exemplu la biban si salau twisterele sunt (de cele mai multe ori) cele mai indicate. Am pescuit cateva ore la vobler intr-un lac cu biban mult si nu prea am avut rezultate; cand am pus un twister la prima lansare am avut atac.liviu_v scrie:Credeti ca twisterele sunt o solutie mai eficienta in pescuitul rapitorului tinind cont de pretul destul de ridicat la voblerelor eficiente ( de firma) si de faptul ca la o pardida de pescuit se cam pierd ceva jucarele, bineinteles asta daca vrei sa prinzi si ceva peste!
La clean nici eu nu as da cu twister dar la pastrav nu sunt sigur...Tavi scrie:Eu n-as da cu plastice moi de dupa clean sau pastrav.
Nu cred asta,dupa mine cele mai eficiente sunt lingurile oscilante.liviu_v scrie:Credeti ca twisterele sunt o solutie mai eficienta in pescuitul rapitorului tinind cont de pretul destul de ridicat la voblerelor eficiente ( de firma) si de faptul ca la o pardida de pescuit se cam pierd ceva jucarele, bineinteles asta daca vrei sa prinzi si ceva peste!
-
- veteran
Fiecare specie de pesti rapitori prefera in general sa atace un anumit tip de naluca artificiala. In anumite situatii, in functie de conditiile de mediu, pestii rapitori pot sa-si schimbe preferinta de a ataca alt tip de naluca artificiala. Pescuitul la pestii rapitori cu artificiale este interesant si datorita schimbarii imprevizibile a preferintelor pentru un anumit tip de naluca artificiala.
-
- veteran
Nici eu nu-s sigur, da' tot n-as daSeptimiu scrie:liviu_v scrie:
La clean nici eu nu as da cu twister dar la pastrav nu sunt sigur...