locuri de prins rapitor pe dunare in zona giurgiu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
locuri de prins rapitor pe dunare in zona giurgiu
vreau sa aflu pareri,sfaturi,recomandari.multumesc anticipat
merge si pe dunare in jos dar si pe dunare in sus
lasand gluma la o parte, locurile sunt sensibile si nu te astepta sa iti dea cineva vreun pont
singura solutie este sa te sui in masina, sa te duci in zona, sa vorbesti cu localnicii, sa o iei in sus sau in jos pe dig 10-20 km si sa cauti locuri
unde te inspira, le tii minte, mai intrebi localnicii ce si cum, si pe urma mergi la pescuit
saptamana asta nu cred ca se poate pescui mare lucru la giurgiu ca e tulbure si in crestere semnificativa, deci ai timp sa cauti
lasand gluma la o parte, locurile sunt sensibile si nu te astepta sa iti dea cineva vreun pont
singura solutie este sa te sui in masina, sa te duci in zona, sa vorbesti cu localnicii, sa o iei in sus sau in jos pe dig 10-20 km si sa cauti locuri
unde te inspira, le tii minte, mai intrebi localnicii ce si cum, si pe urma mergi la pescuit
saptamana asta nu cred ca se poate pescui mare lucru la giurgiu ca e tulbure si in crestere semnificativa, deci ai timp sa cauti

pe ara am prins din barca, un salau de 2kg, deci specia exista. oricum faptele se petreceau cam acum 3 luni...
am zis ca peste vreo 2 sapatamani, ma sui in barca...mai iau vreo 50 de jiguri cu mine...si caut...
am zis ca peste vreo 2 sapatamani, ma sui in barca...mai iau vreo 50 de jiguri cu mine...si caut...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Eu inca n-am avut ocazia sa dau pe acolo dar am auzit ca pe la Calugareni(aproape) exista o balta unde cadea in primavara stiuca . In alta ordine de idei nu cred ca se va apuca cineva sa-ti destainuie locul "magic" .Cu multa rabdare o sa le gasesti. Dar acum dunarea e foarte tulbure, cauta alta zona .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
ceva salai (nu prea desi, mai mult rari) mai sunt pe la Albele, taxa 70ron se plateste si in 2, un lucru bun este ca craparii si-au mai bagat lnsetele la debara...balta lunga...nu prea lata , o iei la picior; trebuie insistat mult..plus ca drumul e criminal...adica trebe 4x4.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...