Gogol scrie:Esti chiar obraznic. Eu am iesit elegant din discutie sa nu o lalaim si tu o dai inainte...
Esti genul care: ce ai tu e cel mai bun. La fel ai facut si cu lanseta dragon, cum cerea cineva o parare hop si tu cu dragonu. Acolo ti-e limita, clar!
Lasa-ne cu parerile subiective ca suntem satui pe acest forum de asa ceva. Din cauza ta si a celorlati doi atacanti ''ai n-ai mingea, tragi la poarta'', cei care se mai pricep sau cei vechi care au experienta (nu e cazul meu) nu mai scriu nimic, va dau cu flit si ca lasa sa va balaciti in aberatiile voastre.
Daca esti asa fraier sa pui botul la marketing si minciuni asa cum ai pus cu dargonul facut in japonia, fii fericit.
Repet, peste tot e marketing, dar daca erau asa bune pt toti lana in aceste conditii, nu mai faceau marii producatori din plastic. Sau, ma repet: esti mai destept decat ei?
Asta e parerea ta, incercam doar sa-ti demonstrez superioritatea folosirii imbracamintii din lana merinos fata de cea din plastic si ti-am adus o gramada de argumente.N-ai cautat sa iesi elegant ci triumfator. Tu in schimb n-ai adus nici-un argument ci mi-ai dat ca exemplu alti doi colegi care traiesc cu impresia ca imbracamintea sintetica e cea mai buna si vesnicul atac la persoana. Cat despre Dragon imi sustin parerea, lansetele alea Nano Force ofera mai mult decat pretul platit . Cativa colegi de forum si prieteni de pescuit au mers pe recomandarea mea si sunt extrem de multumiti si pana acum niciunul nu si-a exprimat o parere negativa sau vreo nemultumire. Nu acolo mi-e limita pentru ca nu mi-am cumparat Dragonul dupa ce am folosit lansete de la taraba ci mi-au trecut prin mana multe marci de prestigiu si lansete din gama superioara de pret. Asa ca eu vb. in cunostinta de cauza, am pescuit si cu ce ai tu si cu Dragonul, tu in schimb n-ai pescuit cu Nano Force dar ai inceput sa-mi spui ce nu-ti place la lanseta aia uitandu-te la poze...asadar nu poti emite o parere obiectiva in acest caz. Sa nu mai vb. de faptul ca intr-un alt topic si-a exprimat si Ene parerea ca lansetele Dragon au un blank de calitate si inelele dispuse mult mai bine decat la alte marci. O avea Ene "bubele" lui dar da-mi voie sa cred ca in privinta evaluarii unei lansete se pricepe mult mai bine decat tine si decat majoritatea colegilor de pe forum. Acolo n-ai mai comentat asa vehement.
Nu crezi ca ar fi cazul sa te analizezi putin, sa recitesti ce ai scris si sa vezi...limita ta unde e ? Ai tendinta sa te erijezi intr-un fel de guru si iti doresti ca parerile tale sa fie acceptate orbeste si cine isi exprima alta parere devine obraznic, prost, tampit. Ori rolul unui forum e acela in care se discuta despre diverse lucruri si fiecare isi exprima opinia conform experientelor avute si de a invata unii de la altii discutand si aducand argumente in privinta parerilor expuse.
Nu te mai erija in "vocea forumului" folosind pluralul cu "lasa-ne", vad ca esti singurul care ma combati doar de dragul de a scrie. Daca citeai topicul asta de la inceput si pana la ultima ta postare ai fi realizat ca ceilalti te-au cam trimis si pe tine la culcare si sunt mai mult de 2, pentru ca ei au avut rabdare sa citeasca si s-au documentat realizand superioritatea unei astfel de imbracaminti, poate ca altii isi vor achizitiona si isi vor spune parerea peste o vreme in acest topic. Asa ca ar fi mai bine sa-i lasam pe ei sa vorbeasca pentru ca vor fi on-topic. Iar tu ar fi mai bine sa-ti iei o bluza din lana merinos si sa ma injuri dupa aceea. Daca puneam botul la marketing mi-as fi cumparat doar echipamente de peste 2000 de lei si m-as fi imbracat in plastic...ca asa recomanda marii producatori, firmele cu renume ce isi includ in pret un procent insenat pentru "renume". Da ,sunt mai destept decat producatorii aia pentru ca prefer sa aleg ceea ce e bun pentru mine, lucruri ce imi ofera confort, lucruri care au un raport calitate pret corect. Se pare ca imi pierd vremea, speram sa nu ramai un ignorant. Daca etalonul tau e ce spun producatorii si firmele cu renume, e clar ,vei ramane sclavul lor, omul integrat ideal in spiritul de turma ce le umple buzunarele. Repet, intentia nu e acea de a te jigni ci incerc sa-ti deschid ochii pentru a discerne si a cumpara pentru tine nu sa le umpli buzunarele "firmelor cu renume".
Hai sa nu mai poluam inutil, eu am facut o recomandare si am adus argumente. Nu ma mai obliga sa fiu off-topic, e pacat pentru ca ceilalti colegi interesati de imbracamintea de pescuit sa fie nevoiti sa citeasca printe dispute fara rost de genul asta. Asadar scrie dupa ce-ti iei o bluza din lana merinos cum simti diferenta fata de alea sintetice ?!