Stiati ca se plasuieste Oasa?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stiati ca se plasuieste Oasa?
Daca nu, aflati acum. Nu am fost eu sa le fac poze dar am doi prieteni clujeni care au fost in we si au pescuit. Unul dintre ei este Cozma - creatorul si fabricantul de voblere cu acelasi nume.
Niste indivizi de la o societate de paza si protectie au intrat cu barca cu motor tragand plasa dupa ei ( defapt plantau). Asadar, dragi pescari, mai mergeti la pescuit pe celebrul lac romanesc plin (fost) de pastravi - Oasa.
Aaaa, nici o problema ca erau cei doi pescari clujeni in zona, sa nu credeti ca i-au incurcat cu ceva prezenta lor...
Niste indivizi de la o societate de paza si protectie au intrat cu barca cu motor tragand plasa dupa ei ( defapt plantau). Asadar, dragi pescari, mai mergeti la pescuit pe celebrul lac romanesc plin (fost) de pastravi - Oasa.
Aaaa, nici o problema ca erau cei doi pescari clujeni in zona, sa nu credeti ca i-au incurcat cu ceva prezenta lor...
Crezi ca s-au dus cu barca, cu motor si cu kilometri de plase, pe un drum imposibil, doar pentru a incerca? Eu sunt convins ca stiu ei bine la ce adancime sa puna plasele pentru a prinde. Si dupa cum se putau erau clar la intelegere cu paznicii. Un braconier cu ceva frica intra noaptea, in liniste, sa nu-l vada sau auda careva. Astia au intrat ziua, cu barca cu motor, fara nici o jena.
Suna logic ce spui, raman cu speranta ca totusi nu au prins mare lucru.MihaiV scrie:Crezi ca s-au dus cu barca, cu motor si cu kilometri de plase, pe un drum imposibil, doar pentru a incerca? Eu sunt convins ca stiu ei bine la ce adancime sa puna plasele pentru a prinde. Si dupa cum se putau erau clar la intelegere cu paznicii. Un braconier cu ceva frica intra noaptea, in liniste, sa nu-l vada sau auda careva. Astia au intrat ziua, cu barca cu motor, fara nici o jena.
Am mai auzit de la cei de la cabana despre ceva plasuiri pe la Oasa, dar nu vroiau sa spuna prea multe.
Se pare ca singurul paznic al lacului este tocmai drumul ala imposibil.
Pacat

V-as putin contrazice
Exista un paznic !
pacat insa ca e idiot sau corupt
Am fost la Oasa , informandu-ne inainte despre autorizatii , permise .....etc
Raspunsul a fost '' SE TAIE BON PE MALUL APEI''
am ajuns acolo am pescuit sambata ....nu ne deranjeaza nimeni desi la un moment dat cineva se uita la noi cu un binoclu ....
Duminica in timp ce eram undeva pe un mal al lacului , apare un personaj in verde care ne intreaba de autorizatii , ne spune ca nu putem plati pe malul apei
, ca suntem pasibili de amenda si ca ne face procese verbale , si sa-i dam buletinele.Daca nu vrem sa-i dam buletinele nu-i nimic ca el ne-a filmat si ne are pe caseta
In tot acest timp , sambata unul plasuise malurile din coada lacului de zor , si niste familii de manelisti insirasera un evantai de lansete cu rame si pestisori dand evident la pastrav
Pe aia nu-i vazuse .....el ne-a filmat insa pe noi cum braconam la oscilante si vroiam sa-i platim zilele de pescuit.
Acest imbecil Nea Caisa , batuse o gramada de drum sa ajunga la noi da nu-si luase macar un chitantier cu el ....!!!

Exista un paznic !
pacat insa ca e idiot sau corupt
Am fost la Oasa , informandu-ne inainte despre autorizatii , permise .....etc
am ajuns acolo am pescuit sambata ....nu ne deranjeaza nimeni desi la un moment dat cineva se uita la noi cu un binoclu ....
Duminica in timp ce eram undeva pe un mal al lacului , apare un personaj in verde care ne intreaba de autorizatii , ne spune ca nu putem plati pe malul apei

In tot acest timp , sambata unul plasuise malurile din coada lacului de zor , si niste familii de manelisti insirasera un evantai de lansete cu rame si pestisori dand evident la pastrav
Pe aia nu-i vazuse .....el ne-a filmat insa pe noi cum braconam la oscilante si vroiam sa-i platim zilele de pescuit.
Acest imbecil Nea Caisa , batuse o gramada de drum sa ajunga la noi da nu-si luase macar un chitantier cu el ....!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Cel mai elegant mod de a evita astfel de probleme pe viitor este sa mergeti la Cantonul Silvic " Gura Curpatului " din coada lacului spre "Valea Frumoasei ".Am fost la Oasa , informandu-ne inainte despre autorizatii , permise .....etc
Acolo il veti gasi pe brigadierul Bogdan , care va sigur eu ca va va taia autorizatiile pe loc . Este un om serios si de cate ori am fost sus nu am primit de la el raspunsuri de genul asta.
Daca vreti puteti sa-i povestiti patania voastra si cred ca va fi primul interesat sa ia masuri .
Fir intins