stejeris+badeni

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

stejeris+badeni

Mesaj de tavicoroiu » 04 Feb 2007, 17:03

Stiti ceva de aceste doua lacuri?
Sunt situate pe drumul Cluj-Alba, dupa Turda, Stejerisul la sosea iar Badeniul imediat dupa deal in aceiasi zona. Parca tineau stiuca in vremuri demult trecute.Daca stiti ceva despre posibilii rapitori, taxe si posibilitati de pescuit, va multumesc.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Feb 2007, 17:13

Din cate stiu eu de pe la amici , anul trecut au pescuit cu permis eliberat de ajvps turda , fara alte taxe , fiind ape ale ajvps Turda (cica!) . Despre rapitori... :cry: Pe la Badeni (ce stiuci erau acolo!) poate mai sunt , dar la Stejaris...Anul acesta s-ar putea sa fie alte conditii deoarece s-a redeschis iar popasul Stejaris si poate gestioneaza cineva balta .Carasi s-au prins in prostie la Badeni , dar tare mici si ceva crapcean.Oricum astia nu arata a rapitori chiar daca prin alte locuri crapul mai "sare" la jeliboane :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 07 Feb 2007, 13:26

Dar la Radesti cum e? Se poate cu barca?Se prinde oarece? Ce taxa este? Merci.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Feb 2007, 16:24

Nasol ! :lol: Nasol! :lol: Nu prea! :lol: Taxa cred ca este de 20 lei/zi sau 100 lei/an...
PS: La"grebla" s-a mai luat :evil: :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

claudiuro
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de claudiuro » 02 Aug 2007, 17:09

zamfi , nu stiu de unde ai scos-o tu cu taxa la Radești. Nu se plătește nici o taxă. Ce taxă să se plătească cand bălțile alea sunt golite in fiecare sezon de pește de săteni și de �băieți destepti� care cred ca is a lor bălțile�?

Am fost acu 3 respectiv 2 ani acolo si de fiecare data se intampla acelasi lucru. Sunt rași toti peștii cu plasele. Doar se vede ca e apa tulbure deși nu a plouat. Doar nu or mers tăranii la arat cu plugu pe fundul apei....

Da in fine , nici eu nu o să mai plătesc permis. Daca AJVPS-ul il doare in *** ... mă doare și pe mine. Putorile din Aiud nu cred că au făcut VECI vre-o populare cu pește vre-undeva/

danny_mro7
utilizator nou
utilizator nou

Re: stejeris+badeni

Mesaj de danny_mro7 » 11 Iun 2012, 03:37

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.lacstejeris.ro - balta pescuit sportiv la crap si rapitor.

Scrie răspuns