Stiti ceva de aceste doua lacuri?
Sunt situate pe drumul Cluj-Alba, dupa Turda, Stejerisul la sosea iar Badeniul imediat dupa deal in aceiasi zona. Parca tineau stiuca in vremuri demult trecute.Daca stiti ceva despre posibilii rapitori, taxe si posibilitati de pescuit, va multumesc.
stejeris+badeni
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Din cate stiu eu de pe la amici , anul trecut au pescuit cu permis eliberat de ajvps turda , fara alte taxe , fiind ape ale ajvps Turda (cica!) . Despre rapitori...
Pe la Badeni (ce stiuci erau acolo!) poate mai sunt , dar la Stejaris...Anul acesta s-ar putea sa fie alte conditii deoarece s-a redeschis iar popasul Stejaris si poate gestioneaza cineva balta .Carasi s-au prins in prostie la Badeni , dar tare mici si ceva crapcean.Oricum astia nu arata a rapitori chiar daca prin alte locuri crapul mai "sare" la jeliboane 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
zamfi , nu stiu de unde ai scos-o tu cu taxa la Radești. Nu se plătește nici o taxă. Ce taxă să se plătească cand bălțile alea sunt golite in fiecare sezon de pește de săteni și de �băieți destepti� care cred ca is a lor bălțile�?
Am fost acu 3 respectiv 2 ani acolo si de fiecare data se intampla acelasi lucru. Sunt rași toti peștii cu plasele. Doar se vede ca e apa tulbure deși nu a plouat. Doar nu or mers tăranii la arat cu plugu pe fundul apei....
Da in fine , nici eu nu o să mai plătesc permis. Daca AJVPS-ul il doare in *** ... mă doare și pe mine. Putorile din Aiud nu cred că au făcut VECI vre-o populare cu pește vre-undeva/
Am fost acu 3 respectiv 2 ani acolo si de fiecare data se intampla acelasi lucru. Sunt rași toti peștii cu plasele. Doar se vede ca e apa tulbure deși nu a plouat. Doar nu or mers tăranii la arat cu plugu pe fundul apei....
Da in fine , nici eu nu o să mai plătesc permis. Daca AJVPS-ul il doare in *** ... mă doare și pe mine. Putorile din Aiud nu cred că au făcut VECI vre-o populare cu pește vre-undeva/
-
- utilizator nou
Re: stejeris+badeni
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.lacstejeris.ro - balta pescuit sportiv la crap si rapitor.