Pescuit pe Dunare zona Giurgiu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Dane, sa inteleg sa ai permisul vizat la Giurgiu cu Pg de Giurgiu, dar cand mergi la olt, la Izbiceni sa zicem, iti trebuie alta viza, alta distractie? Si tot asa pana apare vinieta....
. Te intreb pentru ca stiu, ca mergi si la olt si vreau sa ma lamuresti si pe mine, ai vize pe mai multe judete, cum faci?
Spre exemplu eu imi vizez permisul anual la Turnu Magurele cu PG cu tot, si vreau sa plec 3 zile la prut, pai pana imi vizez permisul pe zona respectiva si pg-ul s-au dus cele 3 zile, mai dau 3 orele la peste si hopa acasa.

Spre exemplu eu imi vizez permisul anual la Turnu Magurele cu PG cu tot, si vreau sa plec 3 zile la prut, pai pana imi vizez permisul pe zona respectiva si pg-ul s-au dus cele 3 zile, mai dau 3 orele la peste si hopa acasa.
-
- veteran
in tarile dezvoltate nu exista asa ceva, cu permisul(25$ am platit) pe care mi l-am facut am pescuit in 3 zone diferite, si pe 3 ape diferite, fara sa am probleme(si control-ul a venit
)!...si inca ceva...de ex. in Canada nu exista ape concesionate...lacurile sunt naturale sau facute de mana omului, dar nimeni nu poate sa concesioneze nici un luciu de apa...si apele acolo put de peste 

- Bogdan_Alex
- veteran
Pescuit pe Dunare - Giurgiu
Frati pescari nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu va mai duceti la AJVPS Giurgiu ca ei inca nu au ajuns in secolul XXI! Mai bine va duceti in piata centrala langa pescarie si o sa vedeti un anunt cu o noua asociatie de pescuit (2004) unde anul trecut mi-am facut permis pt Giurgiu care m-a costat fix 40 ron. In 10 min mi-a facut permisul l-au stampilat, au taiat chitanta si m-au trimis la pescuit!!! tot ce iti trebuie sunt copie dupa buletin doua poze de buletin si bani! Ei iti trimit actele la semnat la politia de frontiera ei se ocupa de tot.
Recapitulare: te duci la asociatie dai actele si banii ei iti fac permisul si ti se taie o chitanta, permisul NU se da pe loc se da cam in 7 zile dar in perioada aceasta se poate pescui pe raza judetului Giurgiu pe baza chitantei. Dupa cele 7 zile te duci iti ridici permisul cu aprobarile de la pol de front si gata!!!!!!
P.S.: Nu stiu exact cat costa anul acesta dar ma interesez si va anunt!
Recapitulare: te duci la asociatie dai actele si banii ei iti fac permisul si ti se taie o chitanta, permisul NU se da pe loc se da cam in 7 zile dar in perioada aceasta se poate pescui pe raza judetului Giurgiu pe baza chitantei. Dupa cele 7 zile te duci iti ridici permisul cu aprobarile de la pol de front si gata!!!!!!
P.S.: Nu stiu exact cat costa anul acesta dar ma interesez si va anunt!
Ai ramas dator cu un raspuns !! Pestele,desi apa a crescut a fost din ce in ce mai prezent.La 503-504 pe linga draga scufundata,la spinn, salau si avat, mai bine decit la viu,"MULTUMITOR".Surpriza a fost ca din 5 patimasi 3 l-au ologit pe crap ,21 buc din care 17 punctabili{peste 5 oca}O fi inceput?