contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorinhc
- utilizator nou

Buna ziua,
Unde se poate pescui la rapitor (clean, bibanm avat, salau si stiuca) pe langa Bucuresti. Care sunt cu plata si pe unde ne mai putem incerca norocul si fata plata. Aici nu ma refer NU numai la ce e de top, nu strica si o "joaca" cu exemplare mai nici. Eu am o varga pt gramaje mai mici (5-14) si vreau sa o mai rodez

.
Multumesc,
Sorin
-
Ionut Petrea
- veteran

Ai putea incerca lacul Pantelimon pentru niste strapi sau bibi.N-am fost niciodata insa am inteles ca se mai prinde cateodata.Sau Arges.
Neajlov-pentru clean.
Dar, daca vrei rapitor, iti sugerez o Dunare...E la 60 de km de Bucuresti cel mai aproape, pe bratul Ara.Dar batul e moale.
Intotdeauna C&R
-
ranga
- veteran

sorinhc scrie:Unde se poate pescui la rapitor (clean, bibanm avat, salau si stiuca) pe langa Bucuresti.
Neajlov, Ciorogarla, Snagov, Lacul Morii, Pantelimon, Cernica, Sabar, barajul de la Mihailesti , Arges .
Si eu recomand Dunarea dar nu acum . De Ara nici vorba ,doar sa testezi naluci. Poti incerca Dunarea la Oltenita, sunt locuri bune.

-
Ionut Petrea
- veteran

Eu ii zisesem de Ara fiind mai aproape de Bucuresti, desi, daca stau si ma gandesc, nici Oltenita nu`i cu mult mai departe
Intotdeauna C&R
-
AdarMarian
- junior

... si ceea ce nimeni nu ti-a spus:
- In groapa de la Vitan-Barzesti, locul ala unde nu-sh' ce lac planuise Ciuruitu', se prinde stiuca, cel mai adesea la swimbait (corect scris?), rareori la rotativa si aproape deloc la lingurita.
LE. Fara struna!
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
AdarMarian scrie:... si ceea ce nimeni nu ti-a spus:
- In groapa de la Vitan-Barzesti, locul ala unde nu-sh' ce lac planuise Ciuruitu', se prinde stiuca, cel mai adesea la swimbait (corect scris?), rareori la rotativa si aproape deloc la lingurita.
LE. Fara struna!
De cand ultimele informatii de pe Vacaresti?
Eu am intrat cu barca in noiembrie 2009 si nu am vazut nici o miscare, iar in afara de mine , pe mal mai erau niste neni care pescuiau la baboi si in afara de povesti cu stiuca de 8kg a lu' nea Vasile si aia de 12 kile a lu' varu' Costica de acu x luni sau ani, nu s-a intamplat nimic interesant!
-
AdarMarian
- junior

Mon cher, fi-meu o arde p-acolo, ultima data la sfarsitul lui august, cand, e drept, a luat doar cativa bibani-soare. Stiuca n-a mai prins din mai, iar cea mai mare a cantarit fix 1,200kg (octombrie 2010).
Pare-mi-se ca are si poze cu ea, insa tre' sa-mi zica el unde sa caut.
-
sorinhc
- utilizator nou

Multumesc pt. raspunsurile promte. Cu partea "de plata" nu a zis nici unul nimic. Astept sa-mi spuneti si cum se renumereaza locurile respective. Trebuie sau nu permis, ce bani / zi ................
Multumesc,
PS Eram sa uit, in weekend vreau sa ies neaparat asa ca raspunsurile rapide sunt binevenite.
-
feugen
- veteran

-
Dintre toate propunerile facute doar Cernica este cu plata.
Bucuresti
-
BaTMaN
- utilizator constant

Cu exceptia lacului Cernica, interzis la spinning,restul este...Moka!!
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !