pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: loc la clean in bistrita
Va salut! Am avut o surpriza placuta cand am pescuit pentru prima data pe raul Şieu în zona Sărăţel. Am fost împreună cu un fin şi am dat la viermuşi la bolo pentru ca apa era cam tulbure. pe langă obleţi, porcuşori, caraşi am prins mulţi clenuţi care s-au reîntors să crească. La vobler am prins 2 cleni la limită şi un avăţel care au fost eliberaţi. Finul meu, pescar localnic, mi-a spus că pe lăngă speciile amintite sunt şi ştiucă, mreană, morunaş şi scobar. Cred că raul Şieu are potenţial mare dacă este bine păzit şi dacă pescarii locali sunt învăţaţi să protejeze speciile de peşti valoroase ale ecosistemului răului. Sună cam utopic aşa-i? Eu voi reveni cu plăcere chiar dacă înseamnă să conduc 100 km. 

- ravenheart
- veteran
din pacate populatiile de pesti de pe sieu au scazut cam cu vreo 90% in ultimii 15-20 de ani...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
- MARIUS POPA
- veteran
pe wekend "cobor" si eu in sat
, adica in Bistrita.
oare la ce sa ma stept, ce sa aleg, o relaxare pe Sigmir sau un stres pe Bistrita sau Sieu?, ce ziceti voi?!

oare la ce sa ma stept, ce sa aleg, o relaxare pe Sigmir sau un stres pe Bistrita sau Sieu?, ce ziceti voi?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
Depinde, daca prinzi apa curata si pe Bistrita si pe Sieu poti sa te distrezi dar daca e murdara, mai mult o sa te enervezi...
As zice ca poti sa incerci de la Sieu Sfantu in jos...Odorhei, Sintereag apa este numa buna pentru voblere. Si parca si Somesul pe la Beclean ar fi curat. Eu am fost de 2 ori in 2 saptamani mergand direct la Sintereag si de fiecare data apa era aproape cristal, asa foarte putin piscata, cum e mai bine.
- serbanhbk!!
- veteran
pe sigmir se poate pescui bine...in urma cu 2 sapt am avut o partida bunicica in care am luat 5 bucati...MARIUS POPA scrie:pe wekend "cobor" si eu in sat, adica in Bistrita.
- MARIUS POPA
- veteran
detaliaza preteneas Serban, ce bucati, la ce, pe ce balta?!
merci
apropo, care-i treaba cu salteaua de primire, ce regulamente is acuma...?
merci
apropo, care-i treaba cu salteaua de primire, ce regulamente is acuma...?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
Stie cineva ce s-a discutat la acea dezbatere legata de lacul de agrement? Mai ales concluzia la care s-a ajuns ma intereseaza.
- MARIUS POPA
- veteran
domnilor lamuriti-ma va rog, Serbaneee, unde te-ai ascuns...?sasa Sieul e mic si urat, asa era aseara pe la 9, stai la umbra cu o bericica
, ei ei! asa fac si eu 

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
am aflat...maine este si concurs pe acolo, deci pica ...MARIUS POPA scrie:domnilor lamuriti-ma va rog, Serbaneee, unde te-ai ascuns...?sasa Sieul e mic si urat, asa era aseara pe la 9, stai la umbra cu o bericica, ei ei! asa fac si eu

Fii pescar nu talhar.