Pescuit gratis?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Felix rotaru
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit gratis?

Mesaj de Felix rotaru » 30 Mai 2010, 02:42

Salutare tuturor,

Am o intrebare grea la care incerc de ceva vreme sa gasesc raspuns pe forumuri, peste tot.
UNDE POT PESCUI GRATIS (macar...ieftin) FARA SA AM NEVOIE DE MASINA sa ajung acolo? Eu sunt in Bucuresti student, si nu am carnet.
Am inteles ca Argesul si Neajlovul ascund ceva peste, e cineva amabil sa ma ajute cu informatii despre acces cu trenul?
Altfel, ar mai fi alte variante? Deci acces cu trenul, si preturi....accesibile.

Fire zbuciumate!

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 30 Mai 2010, 07:23

Dambovita

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 30 Mai 2010, 14:01

Gratis poti sa pescuiesti in vana. Pe ape publice trebuie sa ai permis de pescuit care pentru studenti daca stiu bine costa 10 lei.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Mai 2010, 14:53

dan70 scrie:Gratis poti sa pescuiesti in vana. Pe ape publice trebuie sa ai permis de pescuit care pentru studenti daca stiu bine costa 10 lei.
corect!!! 8)
fir intins.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Felix rotaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Felix rotaru » 30 Mai 2010, 16:49

dan70 scrie:Gratis poti sa pescuiesti in vana. Pe ape publice trebuie sa ai permis de pescuit care pentru studenti daca stiu bine costa 10 lei.
...se subintelege :lol: . Ma ajuti si cu un raspuns la celelalte intrebari, sau doar ai vrut sa imi dai "lectia" cu permisul? :wink:
Ihtius Sapiens Turbatus

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 30 Mai 2010, 18:12

Te-as ajuta cu placere dar nu cunosc apele de pe langa Bucuresti. De pescuit ieftin (doar pe baza permisului ANPA) poti sa pescuiesti pe orice ape publice.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Mai 2010, 18:59

salut,chiar eram curios daca iti raspunde careva si cand am vazut ca ai 4 raspunsuri am ramas surprins din pacate nici unul care sa te ajute :lol:
:roll: student-pescuit moca, asta nare bani nici pt o agrafa :roll: clar nu merita efortul sa-i raspundem :lol: :lol:
intrebarea ta nu trebuia pusa aici ,aici doar se instiga la shopping, :D ci pe la pescarii mai in varsta care au umblat si inca umbla pe balti ,rauri fara taxe sau cu taxe modice
desi am doar 32 de ani am imblat pe coclauri cat intro viata de om si pot intro mare masura sa te lamuresc
gara obor- dimineata la 5,30 este un tren care acopera toata salba de lacuri pe calarasi pun pariu ca inca mai exista portiuni care nu sunt private dar trebuie sa te documentezi de la pescarii care inca mai folosesc trenu
2- maxi taxi-cost aproximativ 10 lei dus intors pe distante
mai maricele poti pescui pe raurile neajlov,sabar arges ciorogarla colentina dambovita
mai aproape incearca snagovu,arges de la baraj la vale, arges sat teghes,
ciorogrla sat bragadiru, sabar sat clinceni ,dambovita inima bucurestiului
deci daca vrei sa pescuiesti ai unde numai ca tre sa vrei :wink:

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 30 Mai 2010, 19:33

nightfishing01 scrie:salut,chiar eram curios daca iti raspunde careva si cand am vazut ca ai 4 raspunsuri am ramas surprins din pacate nici unul care sa te ajute :lol:
:roll: student-pescuit moca, asta nare bani nici pt o agrafa :roll: clar nu merita efortul sa-i raspundem :lol: :lol:
intrebarea ta nu trebuia pusa aici ,aici doar se instiga la shopping, :D ci pe la pescarii mai in varsta care au umblat si inca umbla pe balti ,rauri fara taxe sau cu taxe modice
desi am doar 32 de ani am imblat pe coclauri cat intro viata de om si pot intro mare masura sa te lamuresc
gara obor- dimineata la 5,30 este un tren care acopera toata salba de lacuri pe calarasi pun pariu ca inca mai exista portiuni care nu sunt private dar trebuie sa te documentezi de la pescarii care inca mai folosesc trenu
2- maxi taxi-cost aproximativ 10 lei dus intors pe distante
mai maricele poti pescui pe raurile neajlov,sabar arges ciorogarla colentina dambovita
mai aproape incearca snagovu,arges de la baraj la vale, arges sat teghes,
ciorogrla sat bragadiru, sabar sat clinceni ,dambovita inima bucurestiului
deci daca vrei sa pescuiesti ai unde numai ca tre sa vrei :wink:

Salut, depinde si ce vrei sa pescuiesti: rapitor ,la musca sau staionat ,da-mi o adresa de e mail sa vorbim pe indelete
Serban

Felix rotaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Felix rotaru » 30 Mai 2010, 21:05

[quote="nightfishing01"]salut,chiar eram curios daca iti raspunde careva si cand am vazut ca ai 4 raspunsuri am ramas surprins din pacate nici unul care sa te ajute :lol:
gara obor- dimineata ....

multumesc mult pentru informatii, sunt exact ceea ce aveam nevoie! Din pacate omul modern merge cel mai des pe consumism, iar eu nu vad decat o banala rutina sa mergi pe o balta "patrata" cu maluri drepte cu gazon unde prinzi doar crapi de fix 4 veri.Ma bucur mult cand vad ca la unii pescari inca le place sa caute locuri salbatice, unde nu mergi ca la supermarket. natura iti poate oferi mult mai mult decat peste cu kilogramul.
Altfel ,raurile sunt o provocare mult mai mare decat o apa statatoare, fie ca esti adeptul spinningului, muscaritului sau a "clasicelor rame".
Fire zbuciumate, ma bucur mult ca sunt inca oameni care se bucura de natura asa cum trebuie.
:wink:
Ihtius Sapiens Turbatus

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Mai 2010, 21:14

sper sa te intelegi cu serban si sa ne mai spuneti din cand in cand pe unde bantuiti

Scrie răspuns