Nick scrie:Incercati zona Chilieni-Coseni,este mult clean si nu este asa de departe de Brasov.
ajvps Covasna controleaza zona si nu le prieste permisul de Brasov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tarlungeni.....stiuca????????pikeman scrie:Codlea - Stiuca (introdusa de 2 ani), Biban, Caras
Cismasu - Avat
Tarlungeni - Stiuca
Mai lipsesc niste mai multe balti Maierus , Apata, Augustin, Barajele + baltile dintre Beclean si Ucea![]()
![]()
![]()
Am sunat la Sibiu si Fagaras si am primit acelasi raspuns ca si la Brasov : permisul vizat in oricare localitate e valabil pe teritoriul intregii tari.fishi scrie:Tarlungeni.....stiuca????????pikeman scrie:Codlea - Stiuca (introdusa de 2 ani), Biban, Caras
Cismasu - Avat
Tarlungeni - Stiuca
Mai lipsesc niste mai multe balti Maierus , Apata, Augustin, Barajele + baltile dintre Beclean si Ucea![]()
![]()
![]()
Maierus este de Brasov,Beclean+Ucea sunt de Fagaras iar Apata,Ormenis,Augustin de Covasna(nu le place permisul de BV)
CONCLUZIA:
In afara de Olt Brasovul nu are ape in care sa pescuiesti........
80% DIN BRASOVENI PESCUIESC LA FAGARAS-SIBIU
Oricum la Tarlungeni nu e voie, decat daca ai vro pila buna sau poate merge cu vro sticlutza desi nu cred, cat despre stiuca de acolo doar am auzitSzciobi scrie:Am luat notă de cele discutate şi doresc să fac următoarele precizări.
Am o urmă de îndoială asupra populaţiei de Ştiucă în barajul Tărlungeni şi asupra celei de crap şi ştiucă de pe Oltul superior( în amonte de Araci) de aceea aştept confirmare şi din altă parte, nu de alta dar nu vreau ca vre-un baiat de bani gata să stea cu rod-podul pe Olt 3 zile, nădind din greu la boiles şi să mă înjure pentru hartă. Celelalte informaţii sunt OK, vor fi utilizate.
As dori sa dau si eu o mana de ajutor, chiar daca nu sunt neaparat un pescar de rapitor! In legatura cu lacurile de la Codlea, fiind localnic, va pot spune ca rar am intalnit baltzi cu atat de mult clean! Este si biban foarte mult si, personal, am reusit sa prind un exemplar in jur de 400 de grame pe lacul nr.II de la Codlea! Astfel, pe lacurile de la Codlea:Szciobi scrie:Mulţumesc pentru promtitudinea lui Pikeman de a oferi ajutor, rog pe toţi pescarii din zona Braşovului să completeze şi să comenteze anexa hărţii de pescuit. Harta este prelucrată în Corel Draw.
Anexa
1.Făgăraş-Ucea,
Permis vizat la zi pentru ape de şes.DN 1
Caras **
Crap*
Avat**
Şalău*
Ştiucă*
Somn*
Clean*
Biban*
2.Compex Doripesco Taxă pe zi
balta 2şi3-- 350.000lei/zi
balta CR--500.000lei/zi
balta Arin—250.000 lei/zi,DN 13,
Crap**
Caras**
Ten**
Plătică*
Şalău*
Ştiucă*
Somn*
Biban*
Fitofag***
3.Lacurile Rotbav
Permis vizat la zi +
Abonament-
sau Taxă pe zi-,DN 13
Crap*
Caras*
Plătică*
Ştiucă*
Somn*
Biban*
4.Balta Uzina R
Abonament eliberat de conducerea uzinei.,DN 13,
Caras*
Şalău*
Biban*
?
?
?
?
5.Lacul Dumbraviţa -
DN1
6.Lacul Codlea-
DN1,DC89
?
?
?
7.Balta Cizmaşu
Taxă pe zi 250.000
DJ112A
Crap*
Caras*
Ten*
Ştiucă*
Biban*
8.Braţe moarte lângă Olt zona Araci-Racoş
Permis vizat la zi.
Majoritate braţelor moarte sunt pe teritoriul administrative a judeţului Covasna
Ştiucă*
Caracudă*
Lin*
Biban*
9.Baraj Tarlungeni
Nu este permis pescuitul
DJ1038
Clean*
Păstrăv *
10.Oltul superior
Permis vizat la zi
Clean *
Mreană*
Scobar*
Caras*
Avat*
Am notat cu *,**,*** o informaţia orientativă despre cât de bine este reprezentată specia pe apa respectivă.
Semnele de întrebare înseamnă lipsă de informaţie.
Mulţumesc pentru cei ce doresc să ajute!
cum iesi din Codlea la benzinarie pe stanga e un drum printre copaci, e clean si marlizefishi scrie:Lacurile de la Codlea sunt cumva cele de la strand ?Nu-mi cere taxa sa intru acolo?