Locuri de pescuit in judetul Dambovita?!?! Stie cineva?!?!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Dornea Ionut
senior
senior

Locuri de pescuit in judetul Dambovita?!?! Stie cineva?!?!

Mesaj de Dornea Ionut » 26 Feb 2008, 11:43

Urmeaza sa imi petrec 2 saptamani undeva in apropiere de Targoviste, intr-o localitate numita Ochiuri, cred. Stie sa imi spuna cineva daca pot prinde peste pe undeva prin zona?!?! Vreo baltica, vreun paraias?!?!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Feb 2008, 12:27

Hai ca te ajt eu, stiind bine Targovistea si zona adiacenta unde am o casa de vacanta.
Ai doua feluri de optiuni: pe gratis sau contra cost. Daca vrei sa faci economii si sa nu cheltuiesti cu taxa, poti da pe Ialomita langa Tg, adica raul care separa orasul Tg de comuna Valea Voievozilor. Acum se prinde binisor clean (18-30 cm, f rar la kilogram) la rama, ficat de pui dar si la naluci si poate si la muste din martie. Mai e rar mreana, ceva caras - incearca cu cascaval respectiv viermusi si rame rosii. Pe Dambovita in Tg si amonte de el merge cleanul , mreana si ocazional si ceva caras, plus sabitza si albitura in general.
Daca vrei ceva mai bun dar contra cost mergi la lacurile de la Lazuri, la cca 10-15 km de Tg, sunt vreo 4-6 lacuri mici dar cu peste serios: crap pana la 4 kg, caras, biban, poate salau, sigur si multa regina.
Ilfoveni, lac f bun si f mare ca suprafata, din pacate in iarna a cam fost secat. Se prinde crap si de 6 kg, caras, biban, poate si salau, somn dar rar. Cam asta e, daca imi mai amintesc iti mai scriu.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Feb 2008, 12:30

Ah, sa nu uit! Daca ai pile poti incerca si la Nucet unde e crescatorie insa mai permit si partide de pescuit celor care sunt in "gratiile" administratorilor. Acolo chiar ca prinzi! :lol: :lol: Nucetul nu e departe de Tg, vreo 20-30 de km, in drumul spre Bucuresti, dupa ce treci de comuna Ulmi, se face undeva la dreapta drum spre Manastirea Nucet.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 26 Feb 2008, 13:42

Fario...
Eu voi merge undeva in apropierea localitatii Ochiuri si nu voi avea foarte mare putere de deplasare!!! Ce imi poti spune?
Ma intereseaza daca este ceva prin imprejurimi unde sa pot merge, eventual, dupa amiezele... Este ceva?!?!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Feb 2008, 14:05

Ochiuri....cred ca e pe langa Gura Ocnitei, desi e posibil sa ma insel. Curge pe acolo paraul Slanic care e de fapt un paraias de 1-2 metri latime si destul de rapid. La fel ca si cel care trece prin Razvad, se varsa in Dambovita si, din spusele localnicilor, ar fi niscai clean pe el. Cat de mare e, greu de spus. In medie 150-200 gr dar daca te iei dupa ce spun oamenii s-ar fi prins si la kilogram...Apa e inca rece si poate si tulbure, sa ai la tine rame rosii si bucatele de ficat de pasare, eventaul si bucatele de branza topita. Aproape de Gura Ocn e si Gorgota, comuna plasata intre dealuri f frumoase, si acolo curg vreo 2 paraie in care nu am pescuit dar am vazut pestisori. Un baiatel localnic prinsese si vreo 5 carasei intr-un ochi de apa mai calm. Oricum, e gratis pescutiul, nu vine nimeni sa te intrebe de sanatate! Cel putin pana peste vreo 2 ani cand poate ca voi concesiona eu aceste paraie de la regia apele romane sau romsilva si le voi popula cu pastrav curcubeu (mult mai rezistent la poluare si ape calzi decat ruda sa indigena)
Cam asta stiu, sper sa te descurci. Fir intins! :lol: :lol: :lol:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 26 Feb 2008, 17:04

Aha.... Multumesc.... Te tin la curent!!! Suporti 220? :lol:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 26 Feb 2008, 19:17

Si totusi, hai sa iti mai dau ceva detalii, poate mai ai sari cu informatii....
Cum vii de la Ploiesti spre Targovist pe DN72, drumul ala nasol, undeva pana in Targoviste, la o bifurcatie, se face la dreapta... Se merge pe drumul ala, se trece o cale ferata, si se ajunge la Ochiuri. Cica ar fi o unitate militara de jandarmi pe acolo....
Stii ceva?!?!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Feb 2008, 22:40

Nu, din pacate nu stiu nimic de unitatea de jandarmi dar stiu de drum ca e ff prost si risti sa iti distrugi masina. Oricum daca ai masina cu tine mergi si pe Ialomita langa Targoviste poate prinzi vreun clean de macar 500 grame. Incearca si cu muste daca apa e limpede.

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 28 Feb 2008, 09:22

Ok... Multumesc... Vad eu ce va iesi...

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 29 Feb 2008, 12:57

maine in jurul pranzului am de gand sa invatz niste table si voblere sa inoate pe ialomitza..pe langa bucsani...
pana diseara....astept complici......
daca nu,... raportez luni ce si cum....

Scrie răspuns