lacuri fara pesti (zau de campie)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
lacuri fara pesti (zau de campie)

- vanatoruldepesti
- veteran
- ravenheart
- veteran
eu am fost anul trecut si tot este destul de slabut
sincer nu cred ca au scos tot pestele din cauza ca suprafata lacului e prea mare dar sunt de acord cu tine.
drumul pana acolo e dezastru taxa de 20 RON si eu nu am vazut sa se prinda decat maruntis si la 50 de pescari s-a prins un crap de vreo 3 kile
oricum se pescuieste in draci si ziua si noapte si pe uscat si din barca , in plus de asta ce e ultra naspa e ca sunt multe proprietati private unde nu ai voie (desi le platesti taxa) si tarani prind linisti cu setca peste si fac misto de tine ce fazan esti ca dai banul. Pe o parte a lacului ai acces numai nu tancul asa de prost e drumul.
sincer nu cred ca au scos tot pestele din cauza ca suprafata lacului e prea mare dar sunt de acord cu tine.
drumul pana acolo e dezastru taxa de 20 RON si eu nu am vazut sa se prinda decat maruntis si la 50 de pescari s-a prins un crap de vreo 3 kile
oricum se pescuieste in draci si ziua si noapte si pe uscat si din barca , in plus de asta ce e ultra naspa e ca sunt multe proprietati private unde nu ai voie (desi le platesti taxa) si tarani prind linisti cu setca peste si fac misto de tine ce fazan esti ca dai banul. Pe o parte a lacului ai acces numai nu tancul asa de prost e drumul.
the angler is catching xxx, not by the lure
cred ca vorba de toldal . >?zander scrie:Salut, Rioby daca vrei sa prinzi salau dute la Toldau dincolo de faragau.Am fost sambata si am luat destul de frumos.
cat e taxa si unde ai platit-o (la casuta aia din curba)
si daca cumva nu erau si bibani si daca ai mai vazut atacuri pe suprafata apei.
si bineinteles cu e drumul pana acolo?
the angler is catching xxx, not by the lure