lacul Bolboci, Scropoasa, raul Ialomita

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

lacul Bolboci, Scropoasa, raul Ialomita

Mesaj de danr » 22 Sep 2004, 14:25

a mai fost cineva prin zona ?
Acum doi ani am vazut pastravi de lac, la kilogram, prinsi pe Boloboci
Drumul era destul de nenorocit, de altfel de asta nici nu am mai ajuns acolo anul asta.
30 km de drum forestier........
ma gandesc totusi ca Ialomita ar putea fi o optiune pentru muscarit....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 22 Sep 2004, 17:05

daca te incalzeste cu ceva: eu si trombonezu am prins intr-o zi de vara anul trecut vreo 20 de cleni de caciula pe ialomita, in nordul lacului snagov. dar sunt mici si am batut mult pe mal prin tufisuri pentru aia. la spin, rotative si mai ales microvoblere. prindeai destul de des dar erau din aia model oblete cel mai adesea. oricum, ca sa-ti inaugurezi varga de musca, da, cred ca ar merge, mai ales daca urci mai sus. pe scropoasa am auzit ca ar fi pastrav, dar nu am fost niciodata. nici acolo, nici pe bolboci.

Codrut
junior
junior

pescuit pe Ialomita

Mesaj de Codrut » 23 Sep 2004, 18:33

Am fost eu in mai anul asta si nu am prins nimic. Cheile Tatarului...apa arata bine dar nu am avut prezentari. Nici in Bolboci la spinning nu am prins. In schimb au reuit sa-mi strice ziua aia de la Ocolul Silvic Moroieni. Pentru the full story arunca o privire in guestbook-ul celor de la Romsilva, am scris acolo mai multe. http://www.rosilva.ro/guestbook/guestbook.php

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 05 Oct 2004, 09:45

Am fost eu acum doua saptamani la Scropoasa dar nu pescuit. Am vazut in schimb pastravi frumosi (3 buc.) in zona barajului (de pe punte).
Daca aveti relatii la Hidroelectrica, se poate ajunge mai bine pe jos (45min) de la Dobresti, pana acolo drumul fiind destul de bun. Ca sa nu mai zic ca este superb sa mergi pe poteca prin chei. Trecerea de pe chei spre lac se face printr-un tunel sapat manual acum 75 de ani de circa 100m (proprietate Hidroelectrica).
Dupa mine este una din cele mai frumoase zone din tara (si am bantuit destul de mult muntii).

pogonel
junior
junior

Re: lacul Bolboci, Scropoasa, raul Ialomita

Mesaj de pogonel » 01 Mar 2014, 07:21

in ce conditii se poate pescui la Bolboci? plata se poate face la cabana? este permis pescuitul din barca?

Scrie răspuns