Ianova 2007

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marcus
utilizator nou
utilizator nou

Ianova 2007

Mesaj de marcus » 17 Mai 2007, 08:46

Salutare!
Sunt din Timisoara si spre rusinea mea :oops: nu stiu sa ajung la balta de la Ianova, si in week-end parca m-as duce pe acolo. In afara de faptul ca trebuie facut undeva stanga din drumul spre Buzias nu stiu nimic. Cum e drumul pana la balta? E departe de sat? E acesibil cu masina? Si inca ceva: eu am auzit ( de la avps..Lazu) ca s-ar deschide pe 10 mai 2007. Poate sa imi confirme cineva, sa nu merg acolo si sa o'ncurc...Si daca au fost amatori pe acolo, ce se prinde si la ce?
Va multumesc mult!

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 17 Mai 2007, 18:13

Sincer,nu stiu daca-i deschisa.Ce pot sa-ti spun sigur este faptul ca nu din drumul spre Buzias o faci la stanga ci din cel spre Lugoj.Mai precis in loc.Remetea este indicator stanga spre Ianova.In sat mai intrebi localnicii,ca nu-i chiar in marginea satului.Si inca ceva,roaga-te sa nu ploua! :lol: :lol:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

marcus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marcus » 17 Mai 2007, 21:10

Cucu Ionel scrie:Sincer,nu stiu daca-i deschisa.Ce pot sa-ti spun sigur este faptul ca nu din drumul spre Buzias o faci la stanga ci din cel spre Lugoj.Mai precis in loc.Remetea este indicator stanga spre Ianova.In sat mai intrebi localnicii,ca nu-i chiar in marginea satului.Si inca ceva,roaga-te sa nu ploua! :lol: :lol:
Multumesc tare mult pentru lamuriri...dar daca e asa rau cand ploua, vazand procnoza pe week-endul asta... :( cred ca o sa renunt deocamdata, poate o sa incerc balta de la Liebling, dar si acolo e nasol daca ploua. Macar acola am avut rezultate multumitoare la caras... :lol:

Scrie răspuns