Dambovita, chiar in Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Dambovita, chiar in Bucuresti
Salut!
Am tot vazut pescari pe mal si vreau sa stiu daca merita atentie raul asta? Chiar e peste? Daca da ce fel de peste este si ce tehnici recomandati? Presupun ca e moca, nu?
Multumesc anticipat.
Am tot vazut pescari pe mal si vreau sa stiu daca merita atentie raul asta? Chiar e peste? Daca da ce fel de peste este si ce tehnici recomandati? Presupun ca e moca, nu?
Multumesc anticipat.
- rookie4ever
- utilizator constant
-
- veteran
Paulica, gasesti in Db si caras si oblete dar mai ales mult biban si din cand in cand strapazani de 100-300 grame. Am vazut la Podul Izvor salau de 1 kg si ceva! Luat la pestisor mort. De aia vezi atatia cu halaul, stau sa prinda puiet sa dea cu el la bibi si strapi!
E moca, nici permisul ANPA nu ti-l cere nimeni desi ar cam trebui! Macar aici sa mi se verifice, ca altfel parca am dat degeaba 30 lei!
E moca, nici permisul ANPA nu ti-l cere nimeni desi ar cam trebui! Macar aici sa mi se verifice, ca altfel parca am dat degeaba 30 lei!

-
- utilizator constant
Fario_nebunu scrie:Paulica, gasesti in Db si caras si oblete dar mai ales mult biban si din cand in cand strapazani de 100-300 grame. Am vazut la Podul Izvor salau de 1 kg si ceva! Luat la pestisor mort. De aia vezi atatia cu halaul, stau sa prinda puiet sa dea cu el la bibi si strapi!

-
- veteran
-
- utilizator nou
-
- utilizator constant
o sa vorbesc cu posesorii si sper sa pot sa-ti arat cel putin somnulFario_nebunu scrie:Haha! E gluma, nu? Imposibil sa ajunga pestii atat de mari pe DB, nici nu au hrtana si nici structuri destul de mari sa se ascunda. Ai poze?nightfishing01 scrie:salau 8 kg somn 31 kg prinsi de altii nu de mine astept comentarii
la pod la semanatoarea a agatat un mos cu halaul un somn de aprox 1.5 metri, mort, venit din lac si prins probabil de turbine, era deja albicios si avea urme de lovire, asta acum 2 ani, tot intre grozavesti si semanatoarea, inainte de incperea podului, cand era carasul in bataie, se vedeau carasi la kil stand la soare in iarba de pe mijlocul dambovitei, nu mancau nici sa-i picuri cu lumanarea, erau posedati, ii luau doar fomistii la japca cu cate 3 ancore mari pe fir, apoi cand dispareau de pe suprafata apei , incepeau sa manance pe fund, doar la mamaliga moale, cam 1-2 saptamani, erau doar cateva locuri pe unde se prindea la mamaliga, apoi nu se mai stia nimic de ei pana anul viitor, si asta vre-o 3 ani consecutiv cat am stat prin zona, clar aia stau undeva bine ascunsi, ca toti nu prea are cum sa-i scoata decat daca seaca zona aia, in amonte de grozavesti, iar din cate stiu, acolo nu a fost secat niciodata, o singura data am vazut si un strap la 30 cm la twister, cine frecventeaza des zona, acum de cand cu podul, nu mai stiu care e situatia, dar carasi ca aia nici in carrefour nu vedeai
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI