Barajul Ipotesti-Olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ionut-raptor
senior
senior

Barajul Ipotesti-Olt

Mesaj de ionut-raptor » 25 Noi 2007, 18:00

Care dintre voi ati pescuit la barajul Ipotesti-Olt,ce rapitori merg si la ce naluci ati avut rezultate bune? :?:

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 26 Noi 2007, 17:00

ia zi maestre unde e baraju asta ?

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 17:51

Acest baraj este in judetul Olt situat pe cursul raului Olt,in apropierea comunei Osica.Am auzit ca sunt monstri de avati acolo,chiar am vazut unul prins acolo pe youtube,sunt super mari.Mi-a spus un coleg de servici care a fost acolo ca mai ales noaptea urca albitura la suprafata si pur si simplu te ingrozesti de bufniturile produse de atacurile avatilor mari care ataca albitura,(soreatza cum ii spun localnicii).A prins si colegul meu avat la 3kg,e si salau mult,somn,cica e foarte bine populat barajul cu rapitori.La primavara vreau si eu sa merg acolo si de aceea am intrebat,am zis ca poate ati fost vre-unul dintre voi acolo,mai ales daca sunteti din zonele mai apropiate,Slatina,Dragasani.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Noi 2007, 17:55

sunt vrajeli si povesti, barajul a fost braconat rau si nu prea mai e peste...

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 18:07

Todi colegul meu a fost toamna asta si a venit cu o gramada de peste:avat,salau,biban,somn.Da numai ce depasea kilul a oprit.Cica intr-adevar era foarte braconat acel baraj dar acum cica umbla jandarmii si nu prea iarta mai nimic.Acum eu nu stiu dar vreau sa incerc si eu in primavara acolo.Colegul meu a avut rezultate bune la oscilante mici si rotative de la nr 3 in sus la avat si shaduri care imita obletele si verzi cu glitter.Poti pescui fie pe partea turbinelor la salau si somn,fie la avat pe partea ecluzelor,dar si aici se prinde somn si ceva salau.Dar pt salau cica bine este in curentul puternic din dreptul turbinelor.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 18:11

Apropos de avat,la isalnita stiam ca este avat pe jiu.Mai este Todi?Se mai prinde?Merita sa incerc si acolo?Fiind din Craiova banuiesc ca sti ceva :wink:

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 18:15

La avat pe OLT cauta asta pe youtube sa vezi drilul cu un avat de 7kg

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 26 Noi 2007, 18:22

m ai pus pe ganduri cu barajul asta nu am fost dar o sa merg sigur am notat. ce momeli zici ca a folosit colegul tau?

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 18:25

cica oscilante micutze si argintii ,rotative frunza de salcie argintii nr mari de la 3 in sus(iei si la rotative mici dar avati micutzi);la salau shaduri in culori apropiate de culoarea obletelui,verzi cu glitter,albe sidefii.Nu a incercat la voblere.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 18:28

Sa incerci si la cicada,s-ar putea sa mearga.Nu a dat.La primavara merg si eu acolo sigur.

Scrie răspuns