Încet încet, dar sigur , spiningul mă prinde și câștigă teren în detrimentul stationarului. ( financiar )
În weekend am făcut prima partidă cu lanseta cumpărată de la colegul " striper". 4 salai plus 2 ratati. Foarte senzitiva. Acum aș vrea și un sonar pe care îl voi folosi doar la salau pe Dunăre. Am tot citit pe forum, am tot studiat pe youtube, dar nu am ajuns la nicio concluzie. Mi.am dat seama doar că cel mai bun sonar/ sonda este Garmin Panoptix Livescop. Nu sunt dispus să investesc atât de mult intr.un sonar și nici spațiu nu am pentru el. Dau din pneumatica de 2.8 sau 3.1....uneori mai sunt cu cineva în barcă...e destul de nasol.
Așa că vă întreb: care este cel mai bun sonar dintre cele ieftine care să.l pot folosi la salau pe Dunăre pe pneumatica? Nu vreau super tehnologie, nu vreau funcții sofisticate pe care să nu știu să le folosesc sau să nu am nevoie de ele. Pur și simplu cel mai ieftin sonar care să mă ajute la salau.
Acum eu îmi dau seama că un sonar care excelează la funcții INUTILE, excelează de fapt și la cele UTILE ; presupun că unul care este de ultimă generație este mai performant la toate capitolele decât unul vechi.
Grea alegere...
Voi , veteranii de pe forum, aș fi recunoscator să.mi spuneți la ce a-ți făcut " UAU!" în spiningul la salau pe Dunăre acum vreo 4.5 ani , în materie de sonare.

Mulțam frumos!