Lanseta telescopica - tronsoane intepenite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta telescopica - tronsoane intepenite
Stie cineva cum reusesc sa strang tronsoanele la o astfel de lanseta? Sunt intepenite si cred ca au prins si ceva nisip, si n-as vrea sa o rup.
Daca metoda lui Tudor nu da rezultate,mai e o metoda de a fixa tronsonul mai gros intr-un strung aplicand presiune cu caruciorul strungului pe capatul tronsonului mai subtire,dar tinad cu mana mijlocul tronsoanelor(e nevoie de doi oameni)ca sa nu flambeze.E bine ca inainte sa puneti un pic de W-40 unde sunt intepenite tronsoanele si sa lasati sa patrunda intre tronsoane.
Jean Scurtu
Jean Scurtu
sigur ca da,sunt spray-uri care ajuta la deblocarea suruburilor/piulitelor,contin ceva cleaner+ulei fin,care patrunde si ajuta la degripare.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Todi in loc sa te intrebi atita daca trebuie incalzita, lasata afara sau nu, fa chestia cu cauciucul si vei vedea ca merge fara probleme.
Cind am avut aceasta problema aceleasi intrebari imi pusesem si eu. Am dat un telefon unui cunoscut care are magazin de pescuit de 30 de ani si care repara lansete. Mi-a spus chestia cu cauciucurile, am aplicat-o imediat si am fost mirat cu cita usurinta am rezolvat problema. De atunci am pastrat doua camere sparte de bicicleta pentru acest motiv.
Nu are importanta daca e race, calda, unsa sau ne-unsa. Merge si gata !
Tudor
Cind am avut aceasta problema aceleasi intrebari imi pusesem si eu. Am dat un telefon unui cunoscut care are magazin de pescuit de 30 de ani si care repara lansete. Mi-a spus chestia cu cauciucurile, am aplicat-o imediat si am fost mirat cu cita usurinta am rezolvat problema. De atunci am pastrat doua camere sparte de bicicleta pentru acest motiv.

Nu are importanta daca e race, calda, unsa sau ne-unsa. Merge si gata !
Tudor