fluorocarbon pe post de struna la dintoase?!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
fluorocarbon pe post de struna la dintoase?!
se poate folosi FC in locul strunei metalice la stiuca?
daca da, care ar fi diametrul optim si o recomandare pentru marca...
daca nu..ce se poate folosi in locul sarmei?!?!
daca da, care ar fi diametrul optim si o recomandare pentru marca...
daca nu..ce se poate folosi in locul sarmei?!?!
Ce te face sa spui asta? Eu personal nu prea cred. Daca pescuiesti corect si unde este stiuca, struna nu are nici o importanta. Si inca noi pescuim cu strune finute. Sa vezi cu ce cabluri de 50-80 de cam si diametru de 1 mm dau altii. Ultimul loc unde m-as gandi la un pescuit de finete e la stiuca. Si mono ala de e dat da 30 de kile, oare nu e cu diametru de peste 1 mm. E sarmos si cu memorie mare mai mult ca sigur. Io cred ca ala afecteaza evolutia nalucilor. Nu vorbim de pescuit la stiuca cu Tzac si Salmo Hornet sau Minnow 4-7 cm... Sa vezi ce noduri monstruoase iti ies pe el... Pe mine nu ma sperie strunele. 

-
- veteran
laurul scrie:struna afecteaza jocul nalucii....si rareste atacurile , fiind foarte vizibila...

Da un oki aici http://www.youtube.com/watch?v=KH3J1wMZ-ZA
Din viata scapa cine poate.
- Bogdan_Alex
- veteran
pike mono ala e o porcarie. intr-adevar iti ies niste noduri monstruoase cu el. o struna din material bun e mult mai indicata pt ca e mult mai discreta.
cat despre FC ....numai daca vrei sa hranesti stiucile cu plastice
treaba cu stiucile care nu ataca pt ca vad struna mi s-a intamplat numai cand foloseam strune din obor ... model : cablu de lift.... si atunci doar in UNELE CAZURI cand erau f mofturoase. Cu o struna discreta din wolfram sau mai stiu eu ce...cu siguranta nu mai conteaza.
cat despre FC ....numai daca vrei sa hranesti stiucile cu plastice

treaba cu stiucile care nu ataca pt ca vad struna mi s-a intamplat numai cand foloseam strune din obor ... model : cablu de lift.... si atunci doar in UNELE CAZURI cand erau f mofturoase. Cu o struna discreta din wolfram sau mai stiu eu ce...cu siguranta nu mai conteaza.
-
- utilizator constant