Daiwa Exceler,pareri...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Exceler,pareri...
Cei care au mulineta mentionata mai sus,ce parere au de ea,sunt multumiti?
Ce mai gasim bun la pretul asta?
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Vreau sa ma bag si eu pe textil.
Tnx all...
Tnx all...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ok,tnx...
cum bobineaza firul,mai in X,cum e recomandat la textil?
ca de mulinat ma gandesc ca merge finutz,nu?
angrenajul care ridica si coboara tamburul este pe sistem wormshaft sau pe roata dintzata?
Tnx all.
cum bobineaza firul,mai in X,cum e recomandat la textil?
ca de mulinat ma gandesc ca merge finutz,nu?
angrenajul care ridica si coboara tamburul este pe sistem wormshaft sau pe roata dintzata?
Tnx all.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- veteran
Re: Daiwa Exceler,pareri...
Pt. o mulineta ce costa $60 si e "MADE IN CHINA" e o mulineta buna,dar nu trebuie sa te astepti sa fie la fel de buna ca una ce in catalog costa mai mult si care in timp a dovedit ca e fiabila.Michael scrie:Cei care au mulineta mentionata mai sus,ce parere au de ea,sunt multumiti?
Tnx all...
Functioneaza fin ,dar asta nu spune mai nimic,fiind o mulineta noua in timp se va dovedi cat de buna e.
Fiind o DAIWA trebuie sa fie o mulineta buna si daca cel ce pescuieste stie cum sa pescuiasca nu cred sa aiba probleme cu ea.
Jean Scurtu
Amandoua modelele au aceeasi greutate si la :taicanoe scrie:Care sunt diferentele de capacitate de incarcare cu fir intre Daiwa Exceler® Spinning Reels EXC1500 si EXC2000 ??? si cam la ce pret ar ajunge in Romania o astfel de mulineta ??
-EXC1500 capacitatea tamburului e de 155yd fir de 4lb,.110yd. de 6lb si 80yd de 8lb si recuperarea e de 23,6inch la un tur de manivela
-EXC2000 capacitatea tamburuli e de 135yd de 6lb.,110 yd de 8lb. si de 90yd de 10lb. ,recuperarea 24,4inch la un tur de manivela.
Jean Scurtu
-
- senior
Mi-am adus doua cam de 6 saptamani ! Una 2000 si una 2500 !
Merg super bine (pt 60 usd) . Dar cum era si de asteptat la gama asta de pret nu sunt toate ceas ! De ex cea 2509 are un un mic joc in manivela ( asta e oricum "boala" Daiwa ) dar care nu se accentueaza in timp ! Per total sunt f.multmit am vreo 5 partide cu ea ( cu 2000 ) numai pe textil si nu are nici un joc !
Nu stiu nimic comparabil in Romania pe piata la 2500000(cam cat ar ajunge aici ).
Are si tambur de rezerva !!!
Merg super bine (pt 60 usd) . Dar cum era si de asteptat la gama asta de pret nu sunt toate ceas ! De ex cea 2509 are un un mic joc in manivela ( asta e oricum "boala" Daiwa ) dar care nu se accentueaza in timp ! Per total sunt f.multmit am vreo 5 partide cu ea ( cu 2000 ) numai pe textil si nu are nici un joc !
Nu stiu nimic comparabil in Romania pe piata la 2500000(cam cat ar ajunge aici ).
Are si tambur de rezerva !!!