Spinnig lac Toldal ( faragau)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Spinnig lac Toldal ( faragau)
A fost cineva pe Toldal la spinning ? Vreu sa ies saptamana asta sa mai misc nalucile prin apa , sunt curios cum sta balta cu salaii ? Fire intinse dragi pescari!
-
- utilizator nou
Re: Spinnig lac Toldal ( faragau)
Am dat in zona pe Faragau o singura data in primavara (fara captura, in conditii de vant extrem).
Ce am aflat despre zona sunt urmatoarele:
Pescarii de stationar din zona imi recomandau Faragau pentru rapitor (salau si/sau stiuca). Totodata, mi-au spus ca anul trecut in vara a murit mult salau pe Faragau (cauzele? - necunoscute).
Chiar in ziua respectiva pe Toldal s-a facut populare cu pasnic si rapitor. Un domn cu care m-am intalnit pe Faragau a fost (intamplator) de fata la populare si a filmat-o. Interesant era ca unul dintre personaje dorea o poza cu o stiuca si a cautat-o un minut printre carasei s-a gaseasca. Ideea este ca n-au bagat rapitor in Toldal, dacat "de ochii lumii".
Oricum, biletul taxa iti permite sa pescuiesti si Toldal si Faragau; domnisoara de la bar care rupe chitanta imi recomandase pentru salau Faragaul.
Mult succes!
Poate iti faci timp dupa si ne informezi despre rezultatul partidei tale.
Mersi
Marius
Ce am aflat despre zona sunt urmatoarele:
Pescarii de stationar din zona imi recomandau Faragau pentru rapitor (salau si/sau stiuca). Totodata, mi-au spus ca anul trecut in vara a murit mult salau pe Faragau (cauzele? - necunoscute).
Chiar in ziua respectiva pe Toldal s-a facut populare cu pasnic si rapitor. Un domn cu care m-am intalnit pe Faragau a fost (intamplator) de fata la populare si a filmat-o. Interesant era ca unul dintre personaje dorea o poza cu o stiuca si a cautat-o un minut printre carasei s-a gaseasca. Ideea este ca n-au bagat rapitor in Toldal, dacat "de ochii lumii".
Oricum, biletul taxa iti permite sa pescuiesti si Toldal si Faragau; domnisoara de la bar care rupe chitanta imi recomandase pentru salau Faragaul.
Mult succes!
Poate iti faci timp dupa si ne informezi despre rezultatul partidei tale.
Mersi
Marius
Eu am fost o sg data anul acesta acolo , am pesc toata ziua pe Glodeni 2 lac care anul trecut a avut salau dar a fost recoltat in toamna , am prins la guma o malnitza de.....20 cm
))La intoarcere spre cluj am vaz pe toldal 4 prsc la spinning . Am mai stat o ora si pe toldal cat mia permis timpul si am reusit sa pacalesc un salau sarit bine de 4ocm ! Ei acum nu stiu a fost noroc sau ere balta peste. ??? Pescarii ziceau ca nu au prins in acea zi ! Vreau sa mai incerc sa ma lamuresc
daca ma duc revin cu un mesaj

Merita sa ma duc acolo ? Ce stiti dragi pescari ? Incurajati ma sau descurajati ma !!! Multumesc anticipat ! Fire intinse !! Doar la artificial pescuesc
Pai eu te incurajez sa mergi! Asa aflam si noi daca merita

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ma duc ! Nu mai stau pe ganduri ! Tinem aproape , ,sper sa dau o veste buna !
Pacat ca nu se gaseste nimeni in Ardeal care sa faca si pt pescarii de rapitor o balta catch and release,sigur nu ar duce lipsa de clienti data fiind situatia baltilor de la noi care sunt toate terminate.Dintre toate cel mai rau imi pare de Sacalaia mai ales ca am prins vremurile bune.
Daca era administrata rational si se pastra regimu catch and release putea sa fie o balta exceptionala,de profit nu mai vorbesc, dar la noi trebuie sa vina straini sa faca ceva cum e francezul ala la ultima frontiera.
Oare nu mai este vreun francez?
Daca era administrata rational si se pastra regimu catch and release putea sa fie o balta exceptionala,de profit nu mai vorbesc, dar la noi trebuie sa vina straini sa faca ceva cum e francezul ala la ultima frontiera.
Oare nu mai este vreun francez?
Am fot si pe Toldal , rezultat zero
nu am localizat poate salul nu a fost provocat de naluccile mele ,,,nu stiu ! Un singur drill de aprox un min cu pajnic urias, nu am vazut ce specie era ! Liniste pe balta , mute animale salbatice in zona rescpetiva am vaz caprioara, iepure si vulpe!

-
- utilizator nou
Mersi de info. Macar ti s-au inmuiat genunchii cu pasnicul!
Eu am dat Luni si Marti pe Tureni si tot zero.
Marius
Eu am dat Luni si Marti pe Tureni si tot zero.
Marius
Atunci go hunting!Rus scrie: ! Liniste pe balta , mute animale salbatice in zona rescpetiva am vaz caprioara, iepure si vulpe!