Retete conserve de peste
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
- Mesaje: 42
- Membru din: 23 Apr 2009, 18:53
- Localitate: SUCEAVA
- Contact:
Retete conserve de peste
Stie cineva retete de conserve sau marinata de clean sau avat ?
Da-i o cautare pe google... si gasesti cu zecile....
Insa vezi ca e prohibitie generala si ar putea sa te coste destul de scump marinata sau conserva aceea
.
Eu as recomanda sa faci conserva din albituri si lasa clenii/avatii sa mai creasca .
Pregateste-ti "frigiderul" ca in curand o sa umple baietii....

Insa vezi ca e prohibitie generala si ar putea sa te coste destul de scump marinata sau conserva aceea

Eu as recomanda sa faci conserva din albituri si lasa clenii/avatii sa mai creasca .
Pregateste-ti "frigiderul" ca in curand o sa umple baietii....

-
- junior
- Mesaje: 42
- Membru din: 23 Apr 2009, 18:53
- Localitate: SUCEAVA
- Contact:
kzoli scrie:Da-i o cautare pe google... si gasesti cu zecile....
Insa vezi ca e prohibitie generala si ar putea sa te coste destul de scump marinata sau conserva aceea.
Eu as recomanda sa faci conserva din albituri si lasa clenii/avatii sa mai creasca .
Pregateste-ti "frigiderul" ca in curand o sa umple baietii....

Da nu pescuiesc acum... pentru viitor.
M-a servit un pescar in toamna cu o pasta de clean si avat cu morcov si era tare buna . Ma gandeam ca poate stie cineva...
pasta

una de la d-l Cornel avatistu' din Gura Prutului
avat dezosat trecut de 2-3 ori prin masina de tocat, la 1 si 1/2 tocatura avat se adauga grasime de porc trecuta prin masina de tocat; pasta obtinuta condimentata usor mai mult si pregatita in rest ca pentru chiftele, se pot face si sarmale, faceti chiftele si pregatiti 2 beri...
pofta mare

-
- junior
- Mesaje: 42
- Membru din: 23 Apr 2009, 18:53
- Localitate: SUCEAVA
- Contact:
Re: pasta
M & M scrie:![]()
una de la d-l Cornel avatistu' din Gura Prutului
avat dezosat trecut de 2-3 ori prin masina de tocat, la 1 si 1/2 tocatura avat se adauga grasime de porc trecuta prin masina de tocat; pasta obtinuta condimentata usor mai mult si pregatita in rest ca pentru chiftele, se pot face si sarmale, faceti chiftele si pregatiti 2 beri...
pofta mareapoi cat incape, sa ne tineti la curent...
Merci tare mult
Pai de obicei le dau drumul ca nu imi palce sa curat peste.kzoli scrie:Elibereaza-l si atunci nu ai treaba cu oaseT.Adrian scrie:Cum se dezoseaza avatul ca e plin de oase imputitul?
![]()
... la o adica cu un cutit ascutit poti sa crestezi cam la 4-5 mm pe toate lungimea lui, astfel tai oasele in bucatele si poti sa mananci fara probleme...
In genera, opresc peste in putinele dati cand pescuiesc la undita dupa caras (pe Dunare). Mi se pare de departe cel mai gustos peste de la noi. La asta intr-adevar aplic strategia cu crestatul.
Ma gandeam ca e si la avat o solutie. Oricum, nu m-a surprins cu nimic carnea de avat.
Am mancat in schimb, o singura data, calcan, si mi s-a parut fantstic de bun.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Prins la jig ?!T.Adrian scrie:....Am mancat in schimb, o singura data, calcan, si mi s-a parut fantstic de bun.


Subscriu treaba cu carasu' de Dunare..... tras in tigaie cu malai.... mamaliga nelipsita, un mujdei cu usturoi si 2-3 linguri de ulei aruncate-n scarba'n farfurie


Asta cu ...conserva... tare de tot........ se poate adauga celeilalte: "Mic....mare.... copii mananca!"
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...