marea aventura am avut-o la intoarcere

in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
S.G. DRILL scrie:ieri am fost dupa orele de munca la un pescuit la dunaream lasat masina pe dig la statia de apa si de acolo perpedes, proasta decizie,pentru ca am mers numai prin apa si prin namol pana la gleze
bonus milioane de tantari
noroc cu palaria cu plasa pentru tantari
pescuitul slab,un singur strap 45 cm, luat la un salmo zipper
![]()
marea aventura am avut-o la intoarcerela ora 22 am plecat spre masina pe un intuneric ca zmoala, dar datorita celor 2 lanterne led lenser ( h7 si p17) padurea era super luminata
la un moment dat dinspre dunare am auzit niste sunete si zgomote suspecte si cand indrept lanternele spre sursa zgomotelor,am inghetat
doi mistreti masculi,la 7-8 metri de mine, am ramas stana de piatra cu toate cele aferente(fior pe sira spinarii,transpiratie rece ca gheata si blocaj total la toate cele 4 membre)
cam 5 secunde am ramas sa ne admiram reciproc,timp in care prin minte au trecut tot felul de ganduri,intrerupte de sprintul unui mistret,care spre norocul meu nu a fost spre mine
in secunda aceia am aruncat instantaneu lanseta in namol si m-am lipit de un copac,care ere la 1-2metri distanta
de unul am scapat dar a ramas al doilea care cred eu era mai speriat decat mine
prostul in loc sa fuga dupa primul,adica sa ma ocoleasca, a luato la fuga spre mine,moment in care am facut dragoste cu copacul
in secunda aceeia in ciuda celor 92 kg ale mele plus rucsac,plus geanta cu naluci,jiguri,am sarit in copac mai ceva ca in filmele cu ninja,aruncand si lanterna de mana in namol
nu stiu cum am ajuns la 2-2,5metri de sol,asa tare ma lipisem de copac, incat am crezut ca intru in el
porcul a fugit,dar eu nu vroiam sa mai cobor,totusi cand am coborat ,am luat lanterna de jos si am rupto la fuga,dar dupa 20-30 metri am realizat ca am uitat lanseta,asa ca m-am intors mort de frica,am recuperat-o si am luato iar la sanatoasa,cam 100metri,m-am oprit doar pentru ca am cazut pe spate in namol(parca am calcat pe o coaja de banana)
![]()
in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma
Da da... stie el undestiucarcs scrie:Parca-l manca pe undeva...