cine e din Tulcea?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
S.G. DRILL
veteran
veteran

Re: cine e din Tulcea?

Mesaj de S.G. DRILL » 09 Iun 2012, 09:59

ieri am fost dupa orele de munca la un pescuit la dunare :D am lasat masina pe dig la statia de apa si de acolo perpedes, proasta decizie,pentru ca am mers numai prin apa si prin namol pana la gleze :evil: bonus milioane de tantari :fluch noroc cu palaria cu plasa pentru tantari :mrgreen: pescuitul slab,un singur strap 45 cm, luat la un salmo zipper :twisted:
marea aventura am avut-o la intoarcere :D la ora 22 am plecat spre masina pe un intuneric ca zmoala, dar datorita celor 2 lanterne led lenser ( h7 si p17) padurea era super luminata 8) la un moment dat dinspre dunare am auzit niste sunete si zgomote suspecte si cand indrept lanternele spre sursa zgomotelor,am inghetat :crazy1: doi mistreti masculi,la 7-8 metri de mine, am ramas stana de piatra cu toate cele aferente(fior pe sira spinarii,transpiratie rece ca gheata si blocaj total la toate cele 4 membre) :elkgrin: cam 5 secunde am ramas sa ne admiram reciproc,timp in care prin minte au trecut tot felul de ganduri,intrerupte de sprintul unui mistret,care spre norocul meu nu a fost spre mine :lol: in secunda aceia am aruncat instantaneu lanseta in namol si m-am lipit de un copac,care ere la 1-2metri distanta :mrgreen: de unul am scapat dar a ramas al doilea care cred eu era mai speriat decat mine :oops: prostul in loc sa fuga dupa primul,adica sa ma ocoleasca, a luato la fuga spre mine,moment in care am facut dragoste cu copacul :respekt: in secunda aceeia in ciuda celor 92 kg ale mele plus rucsac,plus geanta cu naluci,jiguri,am sarit in copac mai ceva ca in filmele cu ninja,aruncand si lanterna de mana in namol :oops: nu stiu cum am ajuns la 2-2,5metri de sol,asa tare ma lipisem de copac, incat am crezut ca intru in el :mrgreen: porcul a fugit,dar eu nu vroiam sa mai cobor,totusi cand am coborat ,am luat lanterna de jos si am rupto la fuga,dar dupa 20-30 metri am realizat ca am uitat lanseta,asa ca m-am intors mort de frica,am recuperat-o si am luato iar la sanatoasa,cam 100metri,m-am oprit doar pentru ca am cazut pe spate in namol(parca am calcat pe o coaja de banana) :explode:
in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma :help:

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 09 Iun 2012, 10:31

I can't get no avat din cauza dracilor de genu :mrgreen: ImagineImagine
a se obeserva ca unu dintre ei este prins la Thrill :lol1: din nou "Thrill-er" cu salai

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 10:34

Imagine
S.G. Nu pot sa cred cum ti-o cauti cu... Imagine

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 09 Iun 2012, 10:46

Parca-l manca pe undeva...

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 09 Iun 2012, 10:49

restu de piscari.... nimic nimic?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Iun 2012, 10:49

S.G. DRILL scrie:ieri am fost dupa orele de munca la un pescuit la dunare :D am lasat masina pe dig la statia de apa si de acolo perpedes, proasta decizie,pentru ca am mers numai prin apa si prin namol pana la gleze :evil: bonus milioane de tantari :fluch noroc cu palaria cu plasa pentru tantari :mrgreen: pescuitul slab,un singur strap 45 cm, luat la un salmo zipper :twisted:
marea aventura am avut-o la intoarcere :D la ora 22 am plecat spre masina pe un intuneric ca zmoala, dar datorita celor 2 lanterne led lenser ( h7 si p17) padurea era super luminata 8) la un moment dat dinspre dunare am auzit niste sunete si zgomote suspecte si cand indrept lanternele spre sursa zgomotelor,am inghetat :crazy1: doi mistreti masculi,la 7-8 metri de mine, am ramas stana de piatra cu toate cele aferente(fior pe sira spinarii,transpiratie rece ca gheata si blocaj total la toate cele 4 membre) :elkgrin: cam 5 secunde am ramas sa ne admiram reciproc,timp in care prin minte au trecut tot felul de ganduri,intrerupte de sprintul unui mistret,care spre norocul meu nu a fost spre mine :lol: in secunda aceia am aruncat instantaneu lanseta in namol si m-am lipit de un copac,care ere la 1-2metri distanta :mrgreen: de unul am scapat dar a ramas al doilea care cred eu era mai speriat decat mine :oops: prostul in loc sa fuga dupa primul,adica sa ma ocoleasca, a luato la fuga spre mine,moment in care am facut dragoste cu copacul :respekt: in secunda aceeia in ciuda celor 92 kg ale mele plus rucsac,plus geanta cu naluci,jiguri,am sarit in copac mai ceva ca in filmele cu ninja,aruncand si lanterna de mana in namol :oops: nu stiu cum am ajuns la 2-2,5metri de sol,asa tare ma lipisem de copac, incat am crezut ca intru in el :mrgreen: porcul a fugit,dar eu nu vroiam sa mai cobor,totusi cand am coborat ,am luat lanterna de jos si am rupto la fuga,dar dupa 20-30 metri am realizat ca am uitat lanseta,asa ca m-am intors mort de frica,am recuperat-o si am luato iar la sanatoasa,cam 100metri,m-am oprit doar pentru ca am cazut pe spate in namol(parca am calcat pe o coaja de banana) :explode:
in concluzie, cu prima ocazie imi cumpar arma :help:
:lol1: :lol1: :lol1: tare de tot....
nu-s din tulcea, dar de aproape, din galatzi :lol: , asa ca imi permit sa ma bag si io :D
n-am avut inca "placerea" sa ma intalnesc cu mistretzi dar asa din auzite cica ii bine sa faci galagie mare sa-i sperii si sa te faci cat mai mare, tzii rucsacul deasupra capului sau chestii de genu.... :lol: :lol: :lol: mda, ie simplu de butonat in tastatura, cand esti fatza in fatza cu el.... alta treaba...... :lol: :lol: :lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Iun 2012, 10:50

stiucarcs scrie:Parca-l manca pe undeva...
Da da... stie el unde :lol:

Oare un spray cu piper nu ar ajuta in situatii de-astea? :twisted:

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 09 Iun 2012, 10:51

...iar la vanatoare prohibitia e mai luuuuungaaa!...

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 09 Iun 2012, 11:03

steff, cand ii facem proba la dragon? :respekt:

g30rg3
veteran
veteran

Mesaj de g30rg3 » 09 Iun 2012, 11:06

SG, se pare ca Thrillu' de la tine e invatat numai la salau :lol1: , pan acum scorul e 3-1 in favoarea stizostedionilor :headbash: :headbash:

Scrie răspuns