TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 11 Ian 2011, 16:15

:twisted: Bai Ulk ariciule, tu acuma pescuiesti fara momeala in balta cu pesti batrani :twisted:
@Ionut: Io am citit acolo si pana la mesaju asta Gerulozauru n-a suflat o vorbulita ca Ulk ar fi Tristian.
Pana nu s-a stricat treaba si a inceput Adelin sa-l lase pe ala cu gura deschisa era misto caterinca asa ca am urmarit. Sanchi nu stii cine cand a zis :twisted: , ti-ai sters si tu branzica de la gura si esti catelu detectiv.
Bai cand s-or cere buletinele o sa zic si io cine sunt :twisted: da pe moment sa deie dracii daca in afara de SF si de Adelin mai stiu cine-i cine aicea :twisted: .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Ian 2011, 16:17

mai verifica o data datele... si poate iti iese si fara " , " dupa poti sa bagi un praz si o buca' de slana si sa te stergi la gura :)

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 11 Ian 2011, 16:27

:twisted: Sa-ti bag un praz si sa folosesc o buca de slana? :twisted: Bai, nu, da daca ai o sora sa stii ca ma bag la ea. :twisted:
Uite ca am citit din nou, din 4 mesaje de pe subiectul ala 3 sunt din 21 si 22 si in alea Gerulosu nu zice ca ar fi Ulk altcineva, si in ala de pe 26 baga poza cu mesaju lu fanu.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 11 Ian 2011, 16:35

fac abstractie ca te'ai luat de anumite persoane si'ti mai spun o data... bat saua sa priceapa iapa...

pe 21.09 troneaza mare topic pe forumul lui gerula.... cu titlu, tot tacamul... daca titlul spune ulk=tristian si e pe data de 21.09. gerula nu stia decat pe 26.09 ca ulk=tristian? fir'ar... ma depaseste...

va las... n'are sens sa'mi pierd vremea... luptati'va cat vreti... cauza pierduta :)

p.s. daca atat te duce intelectul incat sa te iei de altcineva decat de persoana in cauza inseamna ca ori esti alienat mintal ori... sti tu mai bine ;)

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 11 Ian 2011, 16:38

Bai, titlurile le tot schimba Gerulosu, sunt destui care au avut pe urma n-au avut si acuma au din nou topic acolo :twisted: . Ce-i al lui e ca in ce-au scris oamenii nu si-a bagat coada :twisted: nu ca altii :twisted:
De cine zici ca m-am luat?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2011, 16:45

Da, esti batran? Scuza-ma nu se vede dupa data de inregistrare... Nu poti sa iti ceri acest drept pana vorbesti doar de dupa o clona fara fata....Eu sunt mai batran pana atunci..:)....

Tu, incerci sa ma faci clona? Chiar haios ...tu chiar crezi ca sunt? ...Stiu sigur ca nu crezi ...doar faci valuri....sa nu te plictiesti...Oricum, dupa ce limbaj ai folosit, mi-am format o parere despre tine...si spun cu voce tare ce gandesc...NU avem nevoie de asa o canalie de om pe forum...Chiar te rog sa ne parasesti...Ar fi mai bine si pentru tine :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Vox Populi
junior
junior

Mesaj de Vox Populi » 11 Ian 2011, 17:26

:twisted: Bai Ulk, crezi ca nu mai pot io daca esti clona sau nu? :twisted: Nasol e ca n-ai haz, puteai fi si clona clonei daca ma distram cand citeam ce scrii :twisted: .
Pai pe vremuri cand se razboiau SF, Calone, Adi si Adelin cu Gerula era distractie bai, nu ce-a ajuns acuma.
Stii cum va vedeti de la mine de la balcon tu cu GeorGhita cu Modigligligliani si cu fanu? Uite-asa sunteti:
Imagine
Si dupa ce ca-i vai de natia voastra, l-a mai gasit si pe Adelin stersul, sa nu mai putem rade nici de behaielile voastre, daca altceva nu ne-a mai ramas.
Puiut, pana sa dai tu sfaturi cine sa plece si sa zici cine-i canalie mai apar douaspatru de forumuri.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Ian 2011, 17:46

"Vox Populi" ... de cand ai postat primele mesaje mi s-a aprins un beculet ... deja sunt la 90% sigur ca e "lumina" buna ...

in cazul asta ... salutari ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Ian 2011, 18:39

Vox Populi scrie::twisted: si sa zici cine-i canalie mai apar douaspatru de forumuri.

Da-mi voie sa te cataloghez canalie...la ce limbaj folosesti...esti ultima speta de om.....si in nici un caz nu m-as injosi , sa incerc sa te distrez pe tine..
Da, chiar a fost distractiv..pana sa apari tu cu limbajul asta infect, care ma face sa-mi fie scarba sa mai deschid topicul asta...Gheorghe, SF si Fario ce mai era de citit cu intres pe aici...

S-a dus dreq distractia cu varsaturile tale pe aici, ca peste postarile mele boring putea sa sara oricine si nu deranja in halul , cum derajaza limbajul tau abject...Sacrbos...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 11 Ian 2011, 18:50

Dat fiind limbajul utilizat de Vox Populi l-am rugat pe Dan sa-l baneze.
Sper sa-mi citeasca Dan mesajul cat mai curand.

Tudor

Închis